Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kereskedelmi WLAN-szolgáltatás a Westelnél

Kütyük

Kereskedelmi WLAN-szolgáltatás a Westelnél

A Westel 2003. december 1-jétől a hazai mobilszolgáltatók közül Magyarországon elsőként kereskedelmi szolgáltatásként nyújtja a vezeték nélküli helyi hálózatelérés (WLAN) szolgáltatását az arra alkalmas eszközökkel és WLAN-kártyával rendelkezőknek.

Miután a Westel a Ferihegy 2B terminálon egy éve elsőként Magyarországon elindította kísérleti WLAN-szolgáltatását, a sikeres tesztidőszakot követően decembertől kereskedelmi üzembe helyezi a szolgáltatást. Az elősorban üzleti felhasználók számára bevezetett, nagy sebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést kínáló szolgáltatás a Budapest Airport Rt. közreműködésével a Ferihegy 2B mellett már a Ferihegy 2A terminálon, valamint a Westel valamennyi üzletében elérhető.

A szolgáltatást a Westel a havidíjas és Domino ügyfelei is igénybe vehetik, és minden bizonnyal számíthat a Ferihegyen utazásuk alatt rövidebb-hosszabb időt eltöltő üzletemberek érdeklődésére. A szolgáltatás keretében ugyanis WLAN-kártyával, laptop, PDA vagy smartphone segítségével nagy sebességgel, helyhez nem kötötten, akár utazás, várakozás közben férhetünk hozzá az internethez, e-mailjeinkhez vagy a vállalati intranethez.

A WLAN-t a tervek szerint a későbbiekben számos forgalmas ponton (pl. bevásárlóközpontok, konferenciaközpontok) is elérhetővé teszi a legnagyobb mobilszolgáltató, figyelembe véve a felhasználók ilyen irányú igényeit. A Westel WLAN-szolgáltatását az ügyfelek belépési és havidíj nélkül, 15 perces egységekben történő számlázas mellett vehetik igénybe, így 1 Ft-ért akár 100 kbyte-nyi tartalmat is letölthetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés