Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elsőként a Westeltől: UMTS bemutató vidéken is

Kütyük

Elsőként a Westeltől: UMTS bemutató vidéken is

A Westel az ország első videóhívással egybekötött budapesti UMTS bemutatóját követően alig több mint egy héttel, elsőként vidéken is gyakorlatban prezentálta a videóhívást és az UMTS technológia egyéb lehetőségeit.

A GSM hálózatokban rejlő adatátviteli lehetőségek jelentős kibővítését eredményezi a néhány éven belül Magyarországon is megjelenő és az ügyfelek számára elérhető, nagy adatátviteli sebességre – így pl. akár videótelefonálásra alkalmas – UMTS. A világszerte már több országban működő új mobilrendszerek a beszédátvitelen túl gyors internet elérést, állandó on-line szolgáltatásokat és az eddiginél is összetettebb szórakozási lehetőséget kínálnak majd.

A Westel az UMTS-t jelentős előrelépésnek és természetes mobil evolúciónak tekinti, ezért október 27-én az országban elsőként videóhívással egybekötött bemutatót tartott a fővárosban négy helyen elérhető kísérleti teszthálózatán. A jövőt idéző eseményt követően alig több mint egy héttel a Westel egy kétnapos konferencia keretében – a Lilafüredi Kastélyszállót és környékét lefedve – elsőként vidéken is gyakorlatban prezentálta a videóhívást és az UMTS technológia egyéb lehetőségeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés