Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola MPx100: hagyományos kialakítású új okostelefon

Kütyük

Motorola MPx100: hagyományos kialakítású új okostelefon

A napokban a franciaországi Cannes-ban zajló 3GSM Világkongresszus keretein belül a Motorola bemutatta legújabb okostelefonját, az MPx100-at.

A hagyományos kialakítású készülék a Microsoft legfrissebb mobil operációs rendszerére, a Windows Mobile Smartphone 2003 Editionre épül. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, GPRS kompatibilis MPx100 infravörös porton, illetve Bluetooth kontroller segítségével kapcsolható össze más digitális eszközökkel.

A legújabb trendnek megfelelően a Motorola MPx100 memóriája is könnyedén tovább bővíthető, lévén, hogy bővítőhelye akár 512 MB kapacitású SD (Secure Digital) memóriakártyákat is képes fogadni. A telefon beépített digitális fényképezőgépe 1,3 megapixeles felbontással, vakuval, valamint háromszoros zoom funkcióval büszkélkedhet.

A Java kompatibilis MPx100 minden további nélkül képes az MP3 formátumú zenefájlok lejátszására, MSN Messenger szoftvere révén pedig akár chatelni is lehet vele. A Pocket Internet Explorer segítségével a WAP oldalak éppúgy megnézhetők, mint a hagyományos HTML site-ok, és mondanom sem kell, hogy a telefon MMS támogatással rendelkezik. A Motorola MPx100 előreláthatólag a második félévben bukkan majd fel a kereskedések polcain, árazása egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés