Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss Galaxy S8 hírek!

SmartPhone

Friss Galaxy S8 hírek!

Lassan mindent tudunk már az új mobilról!

Újabb fotó látott napvilágot a VenturaBeat jóvoltából, illetve kiderült szinte minden fontos információ, a Samsung legújabb zászlóshajójáról!
A kiszivárogtatott fotó alapján biztosra mondhatjuk, hogy a készülékben benne lesz a 3,5 mm-es jack csatlakozó, így nem kell aggódnunk, hogy az előző fülhallgatónk passzolni fog e bele.

image

A beszámolók szerint a kisebbik verzió 5,8, a nagyobbik pedig 6,2 colos QHD szuper AMOLED kijelzővel lesz ellátva. Az előző verzióhoz képest 11%-al gyorsabb lesz, a grafikus feldolgozás pedig 23%-al. Ez természetesen nem maradhat “büntetlenül”, az energiafogyasztása is 20 százalékkal fog növekedni. 3000 és 3500 mAh-s akkumulátorokkal lesznek ellátva, illetve 4 GB RAM segíti majd a gyors reagálást.

64 GB belső tárhelyet kapunk az alapmodellhez, melyet 256-ig bővíthetünk. Továbbá 12 és 8 megapixeles kamerákkal rögzíthetünk majd, melyek közül az első oldali kamera biometrikus azonosításra, és írisz szkennelésre is alkalmas lesz. A fizikai gomb végleg eltűnt az új mobilról, az ujjlenyomat azonosítás a képernyő felületén történik majd.

A készüléket április 21-től lehet megvásárolni, a kisebbiket 799 euróért (kb. 250 ezer HUF), a nagyobbikat pedig 899 euróért (kb. 280 ezer HUF).

Forrás: hvg.hu

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés