Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hűségprogram a Fotexneten

Kütyük

Hűségprogram a Fotexneten

Magyarország egyik leglátogatottabb internetes áruháza különböző kedvezményekben részesíti törzsvásárlóit.

[Sajtóközlemény] A 2003. március 19-én elindított Hűségprogram keretében a Fotexnet Áruház rendszere tárolja és egyénenként összesíti a vásárlók rendeléseinek értékét. Az összesítésbe még az akciós termékek is beleszámítanak, így a törzsvásárlók akár dupla kedvezményre is jogosultak. A Hűségprogram lényege, hogy a Fotexnet Áruház vásárlói valamennyi rendelésük összértéke után előre meghatározott, sávosan változó százalékú kedvezményt vehetnek igénybe további vásárlásaik során.

50.000 Ft értékű vásárlás felett 1%
100.000 Ft értékű vásárlás felett 2%
200.000 Ft értékű vásárlás felett 3%
350.000 Ft értékű vásárlás felett 4%
500.000 Ft értékű vásárlás felett 5%

A törzsvásárlói cím megszerzéséhez a vásárlóknak mindössze 50 ezer forint értékben szükséges rendelniük a Fotexnet Áruházban, és a következő vásárlástól már valamennyi termékhez folyamatosan kedvezményes áron juthatnak hozzá. A kedvezmények mértéke a rendelések összértéke szerint növekszik. Az egy-egy vásárlás során megszerzett kedvezményt minden esetben a következő megrendelés során lehet érvényesíteni.

Az igénybe vehető kedvezmény értéke a vásárlók virtuális számlájára kerül jóváírásra – amely készpénzre nem váltható -, a megrendelt termékek kiszállítását követően, 14 nap múlva, melynek értékek a későbbi vásárlások során bármikor felhasználható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés