Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három egyforma ZTE mobil érkezett

Kütyük

Három egyforma ZTE mobil érkezett

A kínai gyártó rögtön három készülékkel rukkolt elő, ami a valóságban csak egy típus.

A ZTE bemutatta V3 névre keresztelt készülékcsaládját, ami igazából egyetlen típust takar. A Youth, Energy és Extreme Edition néven futó telefonok ugyanis nem különböznek egymástól, csupán néhány kisebb adatátvitel szabványban, illetve az Extreme változat esetében plusz tartozékokat csomagolnak a telefon mellé.

zte_v3_2

Maga a V3 egy  erős középkategóriás, kulturált külsejű eszköz. A kellemesen vékony, 8,55 mm-es fémházban egy 5,5 hüvelykes Full HD kijelző kapott helyet, amelyet Gorilla Glass 3 üvegborítás véd. A burkolat mögött egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615 dolgozik, 2 GB RAM segítségével.

zte_v3_1

Természetesen a V3 is dual SIM telefon, azonban ha a 16 GB-os belső memóriát bővíteni szeretnénk, akkor az egyik kártyahelyet fel kell áldoznunk a microSD-nek. Jó pont, hogy teljesen friss, Android 5.1-es rendszert kapunk hozzá, ami a ZTE saját, Nubia 3.0 kezelőfelületét kapta meg. Fotózás terén a 13 megapixeles hátsó és 5 megapixeles első kamerára támaszkodhatunk, mindegyik verzióban megtalálható az ujjlenyomat-olvasó, mindezeket pedig a beépített 3000 mAh-s akkumulátor látja el energiával.

zte_v3_3

Az új ZTE V3-asok egyelőre csak Kínában lesznek kaphatók, de elég kedvező áron. A Youth 160 dolláros (kb. 45 ezer forint), az Energy 210 dolláros (kb. 59 ezer forint), az Extrem verzió pedig 240 dolláros (kb. 67 ezer forint) áron kerül majd a boltok polcaira, ezüst és arany színekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés