Connect with us

technokrata

Minden elintézhetünk SMS-ben

Kütyük

Minden elintézhetünk SMS-ben

A szöveges üzenetben megfogalmazott kéréseinket egy élő inas teljesíti, ráadásul ingyen.

A Crowd Butler elsőként Magyarországon indította el szolgáltatását, melyet hamarosan több mint 20 további ország követ. A vállalkozás üzleti modellje szerint a felhasználóknak semmivel sem kell többet fizetniük egy termékért vagy szolgáltatásért, mintha közvetlenül ők maguk vásárolnák meg azokat. Így ha valaki pizzát rendel az SMSinas (http://www.smsinas.hu) segítségével, pontosan ugyanannyit fog fizetni érte, mint korábban, a start up pedig a pizzériától kap jutalékot. A különbség, hogy az SMSinas megjegyzi preferenciáinkat, így ha már egyszer rendeltünk, elég azt begépelni a telefonunkba, hogy „kérek egy olyan pizzát, mint legutóbb, az irodámba, 1-re”. Az étel a visszaigazolást követően időre a megadott helyen lesz.

sms_inas_7

Mivel az inas szerepét nem egy szoftver játssza el, hanem ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező asszisztensek teljesítik a kéréseket, így bonyolultabb feladatokat is adhatunk. Legyen ez egy színházjegyvásárlás, hotelszoba-foglalás vagy egy egyszerű tanácsadás a hétvégi program megtervezéséhez, az SMSinas a legális kereteken belül mindent elintéz.

Az igénybe vett szolgáltatásokért jelenleg kreditkártyával, PayPal segítségével, vagy adott esetben a kiszállításkor, utánvétellel fizethetünk. A későbbiek során azonban arra is lehetőség lesz, hogy a fizetést is SMS-ben hagyjuk jóvá, így semmilyen internetkapcsolatra nincs szükség a tranzakciók befejezéséhez.

sms_inas_2

Mindeközben a cég szigorúan őrzi személyes adatainkat, így a regisztrációhoz csak egy e-mail címre és egy telefonszámra van szükség, a preferenciáink is ezekkel kerülnek társításra. Az egyetlen nehézség, hogy az indulást követően csak az első ezer magyar felhasználót engedik regisztrálni, a többiek várólistára kerülnek.

Az SMSinasnál jelenleg 14 asszisztens teljesíti a kéréseinket, fele-fele arányban hölgyek és urak. Mindannyian rendelkeznek ügyfélszolgálatos tapasztalatokkal, és részt vettek a cég tréningjein.

sms_inas_3

A cég vezetője, dr. Ulrich Schacht Németországból érkezett hozzánk. A szakember 16 év tapasztalattal rendelkezik az online vállalkozások és banki befektetések területén. Az SMSinas megalapítása előtt Németország legnagyobb partnerkereső cégének volt az ügyvezetője, és a nevéhez fűződik az online társkeresés első európai metakeresőjének a létrehozása is.

Az SMSinas marketing- és technológiai vezetője pedig dr. Daniel Quadt, aki korábban egy utazási információkat publikáló weboldal vezetője volt, majd internetes start up cégeknek nyújtott üzletviteli tanácsadást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin