Connect with us

Hirdetés

technokrata

OLED TV egy autó áráért

Smart home

OLED TV egy autó áráért

Az LG 55 collos OLED televíziója a maga 8000 eurós árával nem olcsó játékszer, viszont kiváló a képe.

Nem erre a tévére fogják a tömegesen benyújtani a hitelkérelmet a Media Marktban, arra mérget lehet venni, ugyanis szerény 2.4 millió forint körüli árával igazi luxussá válik az otthoni televíziózás. Mindenesetre lenyűgöző technológiát pakoltak bele az LG 55 collos televíziójába. Igaz, nem egy Sharp 4K-s televízió, de a világ egyik első ekkora méretekkel megáldott OLED laptévéjéről beszélhetünk. Íme az LG-nél priváttá tett videó:

A kisebbik dél-koreai gyártó készülékével még a CES-en találkozhatott először a nagyközönség, mint ahogy a Samsungéval is, bár az LG készüléke azóta jócskán megváltozott. A legnagyobb változást az jelenti, hogy a készülék kerete, mely egyben az óriási kijelzőt tartja, mintegy egy milliméterrel lett vékonyabb, ugyanis szénszálas erősítést kapott. Egy hagyományos LCD tévé esetében az az egy milliméter nem számítana, de ebben az esetben a készülék háza immár csak 4 mm vékony.

Ami kicsit ront az összképen, az talán a talp, ami a megszokottnál (pláne a készülékhez képest) vastagabb, mivel ide került a készülék minden olyan része, ami kiszolgálja az OLED kijelzőt, így például a táp, az USB kapuk, a SCART csatlakozó és a hasonló huncutságok. Az LG 55EM9600 OLED TV állítólag még a nyáron, júliusban elkezdi bevenni Európa szórakoztatóelektronikai boltjainak a kirakatait, nagyjából 8000 eurós, vagyis 2.4 millió forintos áron, amit a leleményesebbek így tudnak a legkönnyebben beszerezni:



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés