Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Walkman visszatér – Androiddal!

Smart home

A Walkman visszatér – Androiddal!

A házimozi rendszerek hangtechnikája került az első Android alapú Walkman-be.

Februártól már elérhető, de most hivatalosan is bemutatkozik a Walkman Z Sorozat, a Sony Android™ alapú Walkman készüléke, amellyel a Sony a privát zenehallgatás új korszakát jelenti be. A készülékbe ugyanis az a hangtechnológia került, amit a Sony eredetileg a házimozi rendszerek tökéletes hangzásáért fejlesztett ki.

Az új Walkman főbb tulajdonságai:

  • Prémium fülhallgatós hangzás: S-Master MX digitális erősítő és 5 Clear Audio technológia
  • Milliónyi letölthető zene a Music Unlimited alkalmazással
  • A készülékről elérhető az Android Market
  • Az élmény másokkal is megosztható az xLOUD hangsugárzó rendszerrel illetve az ergonomikus kialakítással
  • Rugalmas csatlakoztathatóság a DLNA, HDMI és Bluetooth segítségével
  • Gyors válaszidő, alacsony tükröződés a 10,9cm-es (4,3″) többfunkciós LCD érintőképernyővel
  • Az iTunes-ról illetve a Windows Explorerről származó tartalmak egyszerű átvitele

„Music Unlimited”

A hagyományoknak megfelelően a Walkman Z Sorozat a prémium hangzásról szól. A valaha készített legjobb Walkman hihetetlen audio élményt nyújt 5 féle Clear Audio technológiával, élükön a Sony eredetileg házimozi rendszerekhez kifejlesztett S-Master MX digitális erősítőjével.

A Z sorozatú Walkman továbbá az első szórakoztatórendszer a Sonytól, amely Android™ rendszerre épül. Így az előre feltelepített, eredeti Sony alkalmazások mellett az Android Market™ is böngészhető újabb applikációkért. A beépített Wi-Fi segítségével a Walkman Z zeneszámok millióihoz3 fér hozzá, és a Music Unlimited – amely a Sony Entertainment Network szerves része – csatornáinak tucatjai foghatók vele.

Megosztás hangfalak és vezetékek nélkül

A Z sorozat egyedülálló kialakításának köszönhetően a beépített xLOUD hangsugárzókkal, a zene másokkal is megosztható anélkül, hogy külső hangfalakat kellene rákötni a készülékre.

Mivel sokkal több, mintegy egyszerű zenelejátszó, a Z sorozatú Walkman segítségével a többi, a készüléken tárolt tartalom is egyszerűen megosztható. A DLNA hálózatra kötött készülékekkel is képes együttműködni – a „throw” gomb megnyomásával a Walkman-en tárolt zene, kép és videó megjeleníthető a tévén, a PC-n illetve a házimozi rendszeren. A Bluetooth segítségével hangsugárzók, fejhallgatók, hi-fi rendszerek vagy autóhifik is csatlakoztathatók – ezért a kényelmetlen vezetékekre sincs szükség.

Teljesítmény

A készülék teljesítményének hátterében a csökkentett tükröződésű 10,9cm-es (4,3″) érintőképernyős LCD kijelző, és az 1GHz-es NVIDIA Tegra 2 kétmagos processzor áll. A 8GB, 16GB és 32GB kapacitással rendelkező Walkman Z1000 2012 februárjától elérhető a hivatalos Sony kereskedésekben.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés