Connect with us

Hirdetés

technokrata

Segít az alvásban az iPhone

Kütyük

Segít az alvásban az iPhone

Egy nemrég kifejlesztett iPhone alkalmazás segítségével nyugodtan ébredhetünk, hiszen a program megfigyelés alatt tartja az alvási funkciókat és segíthet is, hogy többet pihenjünk.

A Lark elnevezésű rendszer egyelőre csak iPhone, iPod Touch és iPad alkalmazásként elérhető, de a fejlesztő Palo Alto szerint hamarosan megjelenik az Androidos verzió is.

A Lark lényegében egy karkötőből és egy érzékelőből áll, amelyek folyamatosan összeköttetésben vannak az iPhone-nal. Ha alvás előtt felhelyezzük a karkötőt a Lark egész éjjel rögzíti az alvási folyamatainkat, reggel pedig megtudhatjuk mennyi ideig tartott elaludnunk, hányszor ébredtünk fel az éjszaka folyamán és mennyit aludtunk pontosan.

A Lark ébresztőként is funkcionálhat, a megfelelő időben rezgéssel jelzi, hogy fel kell kelnünk. Az iPhone képernyője digitális óraként jelzi az időt és ezen lehet bekapcsolni a szundi funkciót is. Ha a rezgésre nem ébrednénk fel, az iPhone hangjelzést is ad.

A Lark valódi ereje abban rejlik, hogy alvási mintáinkat megfigyelve tanácsokat adhat a pihentető alvás eléréséhez. Sajnos ez azonban külön pénzbe kerül.

Maga az eszköz a programmal együtt 129 (22 ezer forint) dollárba kerül, hétnapos tanácsadással együtt azonban már 189 dollár (33 ezer forint).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés