Connect with us

Három utódot is kapott a dögös Moto 360

moto_360_2_1

Viselhető Tech

Három utódot is kapott a dögös Moto 360

Nem aprózta el a Motorola, a korábbi egy okosórájából most háromfélét is készített.

A Lenovo általi felvásárlás óta rendesen lendületbe jött a Motorola. Sorban bukkannak fel az új készülékeik és most eljött az idő a Moto 360 okosóra megújítására. A kategória létrejötte óta sokan ezt tartották a legszebb terméknek, de közben a konkurencia is alaposan feljött, erre pedig válaszolni kell. A második generáció szerencsére megőrizte a csodás dizájnt, sőt talán még tovább javított rajta. Ezen felül immár három változatból tudunk választani, bár ezek közül kettő csak méretben tér el egymástól (férfi és női verzió).

moto_360_2_3

A hagyományos órákra hasonlító külső mögött most is kör alakú kijelzőt találunk (alul kicsit levágva, mert itt vannak a szenzorok), amely az előlap több mint 71 %-át foglalja el, tehát elég vékony a kerete. A nagyobb esetében 46, míg a kisebbnél 42 mm-es az átmérője, a felbontás pedig 360 x 330, valamint 360 x 325 pixel. Mindkettőben egy négymagos Qualcomm Snapdragon 400 chip dolgozik, Adreno 305 grafikus gyorsítóval, 512 MB RAM-mal, valamint 4 GB belső tárolóval. Energiaforrásként egy 300/400 mAh-s akkumulátor szolgál, egy speciális bölcsővel pedig vezeték nélkül tölthetőek. Amellett, hogy órának is igen dekoratívak, azért olyanok extrák is megtalálhatók bennük, mint a rezgőmotor, pulzusmérő, mikrofon, fény- és gyorsulásérzékelő, illetve giroszkóp.

moto_360_2_1

Sport utónévvel érkezik a harmadik változat, ez annyira új, hogy még csak dummy példányt állítottak ki belőle. Az órák Android Wear rendszerrel működnek, ez pedig már iPhone-okhoz is hozzákapcsolható. Említést érdemel még az IP68 por- és vízállóság, valamint hogy fekete, szürke, arany és konyak színekben kerül piacra. Az óra esetében is igénybe vehető a Moto Maker, több mint 300-féle variációt lehet összeállítani belőle. Sokkal egyszerűbb külsőt kap majd, aki ezt választja, valamint le kell mondania a prémium rozsdamentes acél borításról is.

null

null

Igaz, a  sportoláshoz ez nem is létszükséglet, viszont a fitnesz funkciók annál inkább, így például ebben a kivitelben beépített GPS-vevőt is találunk. Egy különleges, AnyLight nevű hibrid kijelző kerül bele, ami még erős napsütésben is kiválóan olvasható marad, viszont ennél több részletet most nem árultak el. Ugyancsak nem ismert még, hogy mikor és milyen áron érkezik az új Moto 360, de a normál változat szinte biztos, hogy még idén felbukkan a polcokon.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő