Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forradalmi megoldás érkezik a Minuumtól

Viselhető Tech

Forradalmi megoldás érkezik a Minuumtól

A vállalat már okosóráknak is fejleszt billentyűzet.

Az utólag installálható Android billentyűzetekből, mint tudjuk rengeteg van, de csupán néhány emelkedik ki a sorból. Ezek egyike a Minuum. A cég már régóta fejleszt ilyen alkalmazásokat Androidra és ma bejelentette, hogy már kör alakú kijelzőkre is fejleszt billentyűzetet. Ez remek alkalom a pletykák születésének és találgatásoknak, ugyanis a hamarosan megjelenő Moto 360 is kör kijelzővel rendelkezik.

Elsőre nem tűnik logikusnak a billentyűzet használata egy okosóránál, és ezért is dominálnak a hangutasítások ezeknél az eszközöknél. Azonban olyan megoldásokra van szűkség, mely lehetővé teszi a szövegbevitelt ilyen kis felületen is, így már több cég is elkezdett koncepciókat gyártani erre a problémára, vegyük például a másik népszerű céget a Fleksy-t.

A Minuum számtalan e-mailt kapott rajongóitól, hogy vigyék át szolgáltatásaikat az okosórákra is, mely nem is olyan rossz ötlet ha belegondolunk. A vállalat a kis helyigényű és gyors írás biztosító billentyűzeteiről híres, melyek egy sorba helyezik el a QWERTY billentyűzet összes karakterét, és rettentő gyorsan egy egyedi megoldással tudunk gépelni. Ez tökéletes mód lenne a szövegbevitelre egy okosóra esetében is.

minuum-android-wear



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés