Connect with us

technokrata

Nem kellett rá sokat várni: már itthon is elérhető a NETFLIX!

netflix-logo

Smart home

Nem kellett rá sokat várni: már itthon is elérhető a NETFLIX!

Már itthon is lehet regisztrálni a szolgáltatásra.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hivatalossá vált, hogy a legnépszerűbb nemzetközi film streamelő szolgáltatás, a Netflix hazánkba is megérkezik.

netflix

A netflix.hu-t beírva már ki is adja az egyenlőre angol nyelvű oldalt a keresőnk. Ott rákattintunk a Start you free month ikonra, regisztrálunk email-el és kiválasztjuk, melyik csomagot szeretnénk a most és a későbbiekben használni, aztán megadjuk bankkártya adataink, amire azért van szükség, hogy az ingyenes időszak után le tudják emelni a kártyánkról a pénzt. Ezek után kiválaszthatjuk, melyen eszközökön fogjuk majd nézni a filmeket ( itt választhatjuk az összeset), majd azt is megadjuk, hogy ki fogja még szintén használni a fiókot. Ezek után kipipálhatjuk, hogy gyerek van-e közte, így neki csak a gyerektartalmat jeleníti majd meg. Egy kicsit válogathatunk a kedvenc saját gyártású és ismert filmek és sorozatok között is, itt három kedvencet lehet kiválasztani. Ezután már csak egy rövid töltőképernyőn mutatja, hogy éppen személyre szabja a fiókot a rendszer és már készen is vagyunk!

A megjelent oldalról letölthetjük mobilra vagy tabletre az alkalmazást és már indulhat is a sorozatok és filmek tengere! Ez főleg angolul tudóknak előny, hiszen magyarul egyelőre még szinte nincs is tartalom, de a közeljövőben a magyar nyelvű filmek és sorozatok száma várhatóan gyors növekedésnek indul majd.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd