Connect with us

technokrata

Nem kellett rá sokat várni: már itthon is elérhető a NETFLIX!

Smart home

Nem kellett rá sokat várni: már itthon is elérhető a NETFLIX!

Már itthon is lehet regisztrálni a szolgáltatásra.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, hivatalossá vált, hogy a legnépszerűbb nemzetközi film streamelő szolgáltatás, a Netflix hazánkba is megérkezik.

netflix

A netflix.hu-t beírva már ki is adja az egyenlőre angol nyelvű oldalt a keresőnk. Ott rákattintunk a Start you free month ikonra, regisztrálunk email-el és kiválasztjuk, melyik csomagot szeretnénk a most és a későbbiekben használni, aztán megadjuk bankkártya adataink, amire azért van szükség, hogy az ingyenes időszak után le tudják emelni a kártyánkról a pénzt. Ezek után kiválaszthatjuk, melyen eszközökön fogjuk majd nézni a filmeket ( itt választhatjuk az összeset), majd azt is megadjuk, hogy ki fogja még szintén használni a fiókot. Ezek után kipipálhatjuk, hogy gyerek van-e közte, így neki csak a gyerektartalmat jeleníti majd meg. Egy kicsit válogathatunk a kedvenc saját gyártású és ismert filmek és sorozatok között is, itt három kedvencet lehet kiválasztani. Ezután már csak egy rövid töltőképernyőn mutatja, hogy éppen személyre szabja a fiókot a rendszer és már készen is vagyunk!

A megjelent oldalról letölthetjük mobilra vagy tabletre az alkalmazást és már indulhat is a sorozatok és filmek tengere! Ez főleg angolul tudóknak előny, hiszen magyarul egyelőre még szinte nincs is tartalom, de a közeljövőben a magyar nyelvű filmek és sorozatok száma várhatóan gyors növekedésnek indul majd.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom