Connect with us

technokrata

Többé már iPhone sem kell az Apple Watch-hoz!

Viselhető Tech

Többé már iPhone sem kell az Apple Watch-hoz!

Júniustól csak olyan alkalmazások lesznek az okosórára, amelyek használatához nem kell magunknál tartani a telefont.

Igazán fontos bejelentést tett az Apple, legalábbis ami az Apple Watch-ot illeti. A kaliforniai vállalat ugyanis közleményben tudatta a fejlesztőkkel, hogy június 1-től csak olyan programokat tölthetnek fel az áruházba, amelyek önmagukban is használhatóak.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vége annak az időszaknak, amikor egy alkalmazás futtatásához a telefonra is szükség volt. Igazság szerint az Apple már a WatchOS 2-nél igyekezett eltörölni ezt az idegesítő korlátozást (hiszen azóta már natívan is futhatnak az applikációk), ám valószínűsíthetően sok fejlesztő még nem lépte meg ezt a fontos lépést.

apple_watch_color

Mindez azért is nagyon hasznos, mert a megjelenésekor az Apple-t rengeteg kritika érte, hogy az óra nagyon lassú. Ebben nem is volt sok meglepetés, hiszen nem a benne rejlő hardver végezte el a fontos számításokat, minden Bluetooth-on keresztül zajlott.

Valószínűsíthető, hogy ez számszerű problémákat is okozott a kaliforniai gyártónak, mivel az első negatív visszajelzések után sokan döntöttek úgy, hogy inkább nem ruháznak be a készülékbe. A natív alkalmazások, az alacsonyabb ár és a stílusosabb kiegészítők viszont fordíthatnak az Apple Watch sikerén és a jövőben minden korábbinál többen ruházhatnak majd be a kaliforniai gyártó első okosórájába.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin