Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez a hasznos kütyü azonnal lefordítja amit mondasz

Viselhető Tech

Ez a hasznos kütyü azonnal lefordítja amit mondasz

Bár magyarul még nem tud, de angolról kínaira azonnal fordít!

Miért ne kommunikálhatna két eltérő nyelvet beszélő ember? Ezt gondolhatták az ili fejlesztői, a készülék ugyanis nem más, mint egy valósidejű fordító. A nyakba akasztható készülék működéséhez szükség van LTE vagy WiFi kapcsolatra, de amennyiben ez megvan, akkor azonnal, gördülékenyen mehet a fordítás, köszönhetően a beépített beszédszintetizátornak

ili.

A viselőnek nincs más dolga, mint megnyomni ili egyetlen gombját, ekkor pedig azonnal elindul a fordítás, így gyakorlatilag azonnal megértheti a másik fél, hogy mit akarunk mondani. Ha olyan helyre utaznánk, ahol bajosan van elérhető internet, akkor lehetőség van a készülék memóriájába egy adott nyelv gyakran használt kifejezéseit eltárolni, így biztosan nem lesz probléma.

Az ili jelenleg csak japánul, kínaiul és angolul tud, de a fejlesztők már javában dolgoznak a francia, thai és koreai nyelvek támogatásán, illetve várhatóan még  spanyolul és arabul is megtanul majd a termék. A megjelenésre nem kell már sokat várnunk, várhatóan márciusban vehetik át a vásárlók az első példányokat.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés