Connect with us

technokrata

És igen! Már készülnek a külső akkuk az Apple Watch-hoz

Viselhető Tech

És igen! Már készülnek a külső akkuk az Apple Watch-hoz

A Nomad Poddal akár négyszer is feltölthetjük okosóránkat.

Múlt hétfőn számos részlet napvilágot látott az Apple Watch-csal kapcsolatban, többek között 18 órás üzemidejéről is hallhattunk a hivatalos Apple eseményen. Még nem lehet tudni milyen szerepet tölt majd be az emberek életében az új platform, de elképzelhető, hogy a rendszeres igénybevételt nem fogja bírni, és többször is töltenünk kell majd egy nap.

Ekkor jöhet szóba a Nomad új kiegészítője. A Nomad Pod nem hagy cserben a kínos helyzetekben (mert igen eléggé kínos lesz ha már óránk is lemerül) és segítségével bárhol feltölthetjük Apple Watch-unkat. A kompakt tervezésnek köszönhetően a töltőkábel az eszköz oldalára tekeredik rá, és tetején találjuk a mágneses dokkolót, melyre elég lesz csak ráhelyeznünk az okosórát a töltéshez.

Az 1800 mAh-es akkmulátorral akár 4-szer is feltölthetjük az órát, így legalább a kiegészítő töltésével nem kell napi szinten bajlódnunk. A legjobb hír azonban az, hogy számos más port is elérhető az eszközön, így az új USB-C és a már klasszikusnak számító USB és micro USB csatlakozók is megtalálhatók rajta. A 60 dolláros kiegészítő kiszállítását június közepére tervezik.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu