Connect with us

Hirdetés

technokrata

MB Crowning: a HP is beszáll az okosórák versenyébe

MB Crowning

Viselhető Tech

MB Crowning: a HP is beszáll az okosórák versenyébe

A prémium külső és az elegancia nem maradtak le a HP fekete-fehér kijelzős okosórájáról.

Egy meglepő jellemzővel kezdenénk a MB Crowning-gal kapcsolatban. A készülék fekete-fehér kijelzőt kapott annak ellenére, hogy szinte minden vetélytársa színes paneleket tudhat magáénak.

Azonban az egyhetes üzemidő, a rozsdamentes acél ház és a bőr szíj lehet képes levenni a vásárlókat a lábukról. A MB Crowning nevet viselő eszköz rögzített helyen jelzi az időt a bal felső részén a kijelzőnek, míg alatta és mellette kapjuk meg az értesítéseket és egyéb fontos információkat. Mellette jobbra függetlenül jelzi az akkumulátor szintet és a párosítás állapotát telefonunkkal.

Nagyszerű benne, hogy minden iPhone 4S vagy újabb és Android 4.3 vagy újabb rendszerű eszközzel képes kapcsolódni.

Nem hagyhatjuk ki sajnos azt, hogy nem rendelkezik érintőkijelzővel, és a jobb oldalon elhelyezett klasszikus gombokkal vezérelhetjük a rendszert. Ezek egyike a háttérvilágítás felvillantására szolgál, amivel még közelebb került szemünkben a régi digitális órák kialakításához.

Az alapmodell ára 349 dollár, de egy drágább zafírüveges, teljesen fekete variáns is készül majd belőle, melyet 649 dollárért vihetünk el. Fontos elgondolkodnunk azon, hogy vajon tényleg szükségünk van-e ennél többre, és megéri-e egy Android Wear vagy netalántán egy Apple Watch készüléket venni.

MB CrowningMB Crowning



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés