Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Apple már 3 éve dolgozott az okosóráján

Viselhető Tech

Az Apple már 3 éve dolgozott az okosóráján

Jony Ive egy interjúban számolt be az Apple Watch-csal kapcsolatos fejlesztésekről.

Nem véletlen, hogy az Apple Watch-ról már évek óta hallunk pletykákat, hiszen a vállalat már azelőtt dolgozott az eszközön mielőtt kiszivárogtak a hírek. Múlt hónapban azonban már be is mutatták a hosszú időn át tökéletesített terméket, mely 2015 elején érkezik. Egy interjúban az Apple vezető dizájnere, Jony Ive arról adott információt, hogy a vállalat első okosórája közel 3 éve fejlesztés alatt állt.

Az igazgató, Tim Cook a minap azt nyilatkozta, hogy Steve Jobs halála után kezdtek el dolgozni az Apple Watchon (2011. október). A vállalat jövője sokak szemében kérdésessé vált Jobs távozása után, de Tim Cook mindent megtett, hogy kilábaljanak az ikonikus személy elvesztése által keletkezett problémákból. Mint láthatjuk egy új iparágba is sikerült betörniük az okosórával, és már csak a felhasználókon a sor, hogy teszteljék a terméket.

Ahelyett, hogy kizárólag egy okosóraként reklámoznák az Apple Watchot, a vállalat elsősorban divatcikként készül bemutatni az eszközt és a párizsi Fashion Week-en is szerepelt. A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour és a Karl Lagerfeld is kapott egyet. Jony Ive interjúját a Vogue októberi számában közölték.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés