Connect with us

technokrata

Kör kijelzős okosóra érkezik az LG-től

Viselhető Tech

Kör kijelzős okosóra érkezik az LG-től

A koreai vállalat egy videóban tett utalást a Moto 360 jövő héten érkező riválisára.

A sokat emlegetett Android Wear készülékek közül jelenleg hármat ismerünk: LG G Watch, Samsung Gear Live és a Moto 360. Ezen utóbbi még meg sem jelent, de mindenki érdeklődését azonnal felkeltette, kör alakú kijelzőjével. Ez az első okosóra, mely ezt az elegáns és letisztult kialakítást kapta, és erre bizony több gyártó is felfigyelt.

Az LG a minap tett közzé egy videót YouTube csatornáján, melyben egy kör kijelzős óra érkezésére hívja fel figyelmünket, amiről mindössze annyit árult el, hogy nevében a “R”, mint “Round” fog szerepelni, és a jövő heti IFA 2014 technológiai rendezvényen debütál. Sajnos semmilyen egyéb részletet nem tett közzé a vállalat, de már nem kell sokat várnunk, hogy saját szemünkkel is lássuk az egyedi kiegészítőt.

Rendkívül sűrűnek ígérkezik a következő hét az okosórák szempontjából, hiszen nem csak az LG készül bemutatni készülékét, hanem az ASUS és a HTC is nagy dobásra készül, nem beszélve arról, hogy szintén szeptember elején érkezhet az iWatch az iPhone 6 társaságában.Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin