Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nike-val közösen készül az iWatch

Viselhető Tech

A Nike-val közösen készül az iWatch

A Fuelband gyártásának beszüntetése után az Apple-nek segíthet a Nike.

A 2014-es év egyik leginkább várt újdonsága az Apple által készített iWatch. A kaliforniai gyártóról már hosszú ideje rebesgetik, hogy beszáll a viselhető eszközök piacára, az elmúlt hónapok során Tim Cook vezérigazgató pedig minden eddiginél sejtelmesebben beszélt egy készülő modellről.

iwatch-concept

A rövid időn belüli bemutatót sejteti az is, hogy a Nike különös módon úgy döntött, hogy befejezi a Fuelband gyártását és szélnek ereszti a hardvert fejlesztő csapatot. Ez azért is érdekes, mert a termék igen sikeres volt, így gyakorlatilag semmi nem utalt arra, hogy a Nike így döntene. Valószínű azonban, hogy a sportszergyártó az Apple-lel megegyezve jutott erre a döntésre, így akár együtt is fejleszthetik az iWatch-ot. Erre utal az is, hogy Tim Cook évek óta lelkes Fuelband felhasználó és hosszú ideje ül a Nike vezetőségében is.

A  Techmaniacs.gr információi szerint a kaliforniai gyártó okosórája többek között megkapja az Apple által népszerűsített iBeacon technológiát, de az AirDrop és a Carplay támogatás sem marad ki a repertoárból. A leleplezésre várhatóan ősszel, az Apple szokásos szeptember iPhone bemutatóján kerülhet sor.



Szólj hozzá!

További Viselhető Tech

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés