Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új roaming csomagok a Telenornál

Kütyük

Új roaming csomagok a Telenornál

Külföldön sem kell spórolniuk a mobilnettel a Telenor ügyfeleinek.

A Telenor valamennyi feltöltőkártyás és havidíjas ügyfele a korábbinál kedvezőbb áron mobilinternetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. A május 20-tól elérhető új napi-, és hetijegyeket választva az előfizetőknek a külföldi utazás alatt sem kell feladniuk itthon megszokott internetezési szokásaikat: akár a tengerparton is hallgathatják kedvenc számaikat a Deezeren, tarthatják a kapcsolatot az ismerősökkel a Facebookon, vagy megkereshetik a legjobb éttermet a Google Térképen.

A Telenor ügyfelei az otthon megszokott módon használhatják okostelefonjaikat és táblagépeiket akkor is, ha külföldi nyaralást, utazást terveznek, mert a vállalat bőséges mobilinternetes adatmennyiséget tartalmazó díjcsomagokat vezetett be. Az új csomagokkal nem csak Európán belül, de akár más földrészeken lévő országokban is jutányos áron lehet internetezni, ráadásul a legtöbb ügyfélnek elérhetők, nem csupán egy-egy speciális díjcsomagot használók számára.

data-roaming-beach-phone

„A Telenornál nem kötjük hűségidőhöz a kedvező roamingolást biztosító szolgáltatáscsomagok használatát, így minden előfizetőnk akkor rendeli meg azt, amikor ténylegesen szüksége van rá. A szupergyors Hipernet élményről pedig a nyaralás alatt sem kell lemondani, hiszen ügyfeleink Európán belül és kívül összesen 20 országban tudnak 4G-n gondtalanul böngészni, emailezni vagy a legszebb fotókat azonnal feltölteni. A lehető legjobb lefedettség érdekében, országonként három-négy partnerszolgáltatóval is megállapodtunk, így előfizetőink nem lesznek rászorulva arra, hogy wifihálózatokat keressenek” – mondta Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az európai országba utazó telenorosok az EU Net Napijegy M megrendelésével 1490 forintért egy napig tudnak internetezni 200 megabájtos adatforgalom erejéig: ez bőven elegendő e-mailezéshez, hírek olvasásához vagy facebookozáshoz. Azoknak az utazóknak, akik külföldi tartózkodásuk alatt sem akarják visszafogni mobilinternetezési szokásaikat, a Telenor 1 és 2 gigabájtos hetijegyeket – EU Net Hetijegy M és EU Net Hetijegy L – kínál 3490 forintos, valamint 5990 forintos áron. Azoknak az ügyfeleknek, akik üdülésük alatt is szeretnének telefonálni, az EU DUO Hetijegy a jó választás, ez az 500 megabájt mobilnetforgalom mellett korlátlan hívásfogadási lehetőséget, valamint 100 perc magyar hívószám felé irányuló beszélgetést tartalmaz. Mindegyik adatroaming-csomag igény szerint kibővíthető további adatforgalommal: 100 megabájtnyi bővítés 990 forintba, 500 megabájt extra forgalom 1990 forintba kerül, az ExtraAdat 100 és ExtraAdat 500 opciókkal.

International Roaming, Travel & Surf, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

Újdonság, hogy az EU Net roaming hetijegyeket választó ügyfeleknek idén a Telenor egy kéthetes nyaralás erejéig – pontosabban 15 napig – díjmentesen elérhetővé teszi a Deezer Zene szolgáltatás használatát. A megrendelt roaming adatkeret terhére az ügyfelek akár a tengerparton is hallgathatják a több milliós zenei katalógus akármelyik darabját. A vállalat egy kifejezetten nyári napokra összeállított lejátszási listával is kedveskedik előfizetőinek.

Idén először a Telenor az Európán kívülre utazók számára is kedvezményes roaming mobilinternetezést biztosít új Világ Net adatcsomagjaival. Emellett a 2-es zóna országok számát is jelentősen megnövelte, így már összesen 30 országban vehetők igénybe a kedvező szolgáltatáscsomagok. Az 1990 forintos Világ Net Napijegy 50 megabájtos, a Világ Net Hetijegy 100 megabájtos adatforgalmat tartalmaz, ami az otthoniakkal való e-mailes, facebookos kapcsolattartásra, a magyar hírek elolvasására elegendő. Ennél is kedvezőbb feltételekkel, ötször nagyobb adatkeretet biztosít tizenöt országban – többek közt az Egyesült Államokban, Törökországban, Thaiföldön és Tunéziában – a Világ Net Hetijegy Plusz csomag, ami azonos áron heti 500 megabájtos adatforgalmat biztosít.

roaming-charges

A Telenor előfizetői indulás előtt – vagy akár már külföldi tartózkodásuk alatt – az ingyenes MyTelenor applikációból bármikor megrendelhetik a roaming adatcsomagokat, illetve lekérdezhetik adatforgalmuk aktuális státuszát.

4G/LTE roaming partnerországok:

Európán belül: Ausztria, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország Svédország, Szlovénia
EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea (Koreai Köztársaság), Izrael, Japán, Oroszország



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés