Connect with us
Hirdetés

technokrata

Lebilincselő játékszoftverek a felhőtlen szórakozásért

uplay codeguru játékszoftverek

LifeStyle

Lebilincselő játékszoftverek a felhőtlen szórakozásért

Lebilincselő játékszoftverek a felhőtlen szórakozásért

Időről időre mindannyian elgondolkodunk azzal kapcsolatban, hogy mi lehetne a tökéletes hobbi, milyen tevékenység nyújtana teljes kikapcsolódást, ugyanakkor közös baráti vidám perceket. A játékszoftverek különleges világában elmerülve nem mindennapi karakterek bőrébe bújhatunk.

Bőséges választék, izgalmas karakterek

Akció? Kaland? Stratégiai? Verseny? Bármilyen játékra is vágyunk, a CodeGuru Uplay játékszoftverei között vegyes termékpalettából szemezgethetünk. A legszélesebb érdeklődési kör alapján készült gyűjteményből válogathatunk. Akár közös baráti verseny a cél, akár egyszemélyes kihívás teljesítése vagy épp önmagunk legyőzése, a Uplay játékok lehetőséget biztosítanak mindenki számára.

Kipróbálhatjuk a népszerű Far Cry-t, melyben bepillantást nyerhetünk a világvége kultusz követőinek fanatikus világába. Ahhoz, hogy megtaláljuk a túlélés kulcsát, szembe kell szállnunk az elnyomás erőivel. A felejthetetlen órák révén maradandó élményeket gyűjthetünk.

A Rainbow Six Siege egy taktikai, lövöldözős játék, mely által lélegzetelállító harcokban vehetünk részt, a stratégiai döntések meghozatalával pedig agyunkat is megdolgoztatjuk. Az aktív pihenés révén kikapcsolódhatunk, mégis ébren tartjuk elménket. A játékok lebilincselő történeteket, nem mindennapi karaktereket kínának.

Mozgalmas és stresszlevezető szabadidős tevékenységek, melyeket egyedül és társasággal is végigjátszhatunk. Akár családunkat is bevonhatjuk, egy közös verseny azonnal felpörgeti a hangulatot.

A stresszlevezetés új foka

A Uplay jatékszoftverek minden korosztály számára izgalmas kihívásokat garantálnak. Ezekben a játékokban ötvöződik a kikapcsolódás élménye és a megugrandó akadályok nyújtotta mentális kihívás. Egyszerre adnak sikerélményt és tárnak fel olyan világokat, melyekkel a valóságban aligha találkozhatnánk.

Népszerűségüknek másik oka, hogy szabadon megválaszthatjuk, melyik szereplő bőrébe bújunk, milyen küldetésre vállalkozunk. Egyik nap közös harcra vágyunk a barátaink oldalán, a következő nap pedig egymás ellen harcolnánk, a lehetőségek végtelenek.

Akik az autóversenyekért élnek, számukra is akad bőven választási opció. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a kikapcsolódás és a stresszlevezetés egészen új fokát ismerhetjük meg a Uplay szoftverek révén.

Egyedül vagy csapatban?

A multiplayer játékok csapatépítésre is ideálisak. A közös cél és a küldetés sokszínűsége közelebb hozza a barátokat, ismerősöket. Sokan jobban preferálják a játékok ezen formáját, míg mások inkább egyedül szeretnek küldetéseket teljesíteni, és a karakter fejlődése, szintlépése jelenti az igazi örömet számukra.

A döntés a miénk, szerencsére nem szükséges megalkudni, hiszen bőségesek a lehetőségek. Választhatunk a hangulatunkhoz és aktuális élethelyzetünkhöz mérten.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés