Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új akciókamerák érkeztek a Drifttől

LifeStyle

Új akciókamerák érkeztek a Drifttől

Kevés olyan szórakozás van, ami annyira ki tudja kapcsolni az agyunkat, mint a mozgás. Pláne, ha azt megfűszerezzük egy kis adrenalinnal! A görkorcsolyázás vagy gördeszkázás például önmagában is élménydús és szórakoztató sport, de ha nem csak egyszerűen suhannánk az utcákon, akkor irány a skatepark! Felmenni a legmagasabb akadály tetejére, és onnan legurulni! Kell hozzá egy kis bátorság, de éppen ez az izgalmas benne. Örökítsd meg Drift kameráddal az akciódús pillanatokat, nézd meg széles látószögben a csúszásaidat, és oszd meg élményeidet a barátaiddal!

Az adrenalinsportok szerelmeseként sem az időt, sem az energiát nem sajnálod, hogy minél jobb lehess? Minden szabadidődet a skateparkban töltöd, otthon pedig a Youtube-ot bújod újabb videókért? A Drift Ghost-S és Stealth 2 kamerák lehetővé teszik, hogy ne csak mesélj a deszkázásról! Készíts velük menő felvételeket és mutasd meg a haveroknak a legújabb trükködet! A kamerák áramvonalas formájának köszönhetően kicsi a légellenállásuk, így nem veszítesz a lendületből. Méretüknek köszönhetően nem akadályoznak a legextrémebb helyzetben sem, könnyű súlyuk miatt nem fogod erősebben érezni a gravitáció vonzását, ráadásul rendkívül strapabíró eszközök, így nem kell attól tartanod, hogy gyakorlás közben megsérülnek. A masszív háznak köszönhetően a víz vagy a sár sem tesz bennünk kárt.

A tartozékok széles választékának köszönhetően a kamerákat szinte bárhová fel tudod szerelni, akár magadra is. A tapadókorong segítségével erősítsd a gördeszkádra, a különféle tartozékokkal pedig rögzítsd a kerékpárod vagy rollered kormányára. Kifog rajtad a turndown? Szereld a sisakodra a kamerát, nézd vissza a felvételt, és javítsd a hibádat! A Drift kamerákkal Full HD minőségű felvételt tudsz készíteni, a Ghost-S kamera beépített kijelzőjén pedig bárhol könnyedén vissza tudod nézni. Így technikádat és a trükkjeidet már a pályán is tudod fejleszteni.

A kamerák lencséje 300 fokban forgatható, így akár a gördeszkán állva, a készülék elfordítása nélkül, egy könnyű mozdulattal be tudod állítani a kívánt szöget. A kamerák nagy kapacitású akkumulátorával akár három órán keresztül rögzítheted a felvételt, amelyet letölthetsz a mobilodra, és a közösségi hálón keresztül megoszthatod az élményt mindenkivel. Sőt, fotózni is tudsz velük: készíts menő selfie-t, vagy akár time lapse felvételt a haverjaiddal! Készen állsz te is egy újabb akciódús kihívásra?



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés