Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony közzétette ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA™ televízióinak listáját

bravia

Smart-TV

A Sony közzétette ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA™ televízióinak listáját

A Sony közzétette ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkező BRAVIA™ televízióinak listáját

A Sony Europe közzétette azon BRAVIA televízióinak listáját, melyek ‘Ready for PlayStation®5’ minősítéssel rendelkeznek.

A ‘Ready For PlayStation®5’ a Sony Interactive Entertainment és a Sony Europe közreműködésének eredményeként jött létre, célja, hogy segítsen a felhasználóknak a megfelelő televízió kiválasztásában a következő konzolgeneráció tagja, várva várt PlayStation 5 (PS5™) megjelenéséhez, mely a karácsonyi időszakban válik elérhetővé.

Az első ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók az XH90 4K HDR teljes háttérmegvilágítású LED, valamint a ZH8 8K HDR teljes háttérmegvilágítású LED készülékek. Az XH90 4K felbontás mellett 120 képkocka/másodperc sebességű megjelenítésre képes, rendkívül alacsony, 7.2 milliszekundumos bemeneti késés mellett. A ZH8 elképesztően részletes 8K felbontású tartalmak megjelenítésére képes, ezen felül 4K felbontású, rendkívül magas, 120 képkocka/másodperc sebességű játékmenet megjelenítésére is alkalmas (a specifikációk játékonként eltérhetnek). Mindkét televízió kiemelkedő játékélményt biztosít a PS5 játékkonzollal.

A ‘Ready for PlayStation 5’ televíziók BRAVIA Game Mode-dal is rendelkeznek, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy alacsony késés mellett játszhassanak PS5 játékaikkal. A BRAVIA Game Mode-nak köszönhetően a felhasználók a televíziót és a PS5 konzolt egyaránt el tudják indítani a DualSense™ vezeték nélküli kontrollerrel, és gördülékenyen tudják irányítani konzoljukat a televízió távirányítójával.

A Sony televíziók győnyörű képeket jelenítenek meg, élénk színekkel és lenyűgöző kontraszttal az X1-es processzornak köszönhetően. Ezen felül az erőteljes hangzás – mely közvetlenül a képernyő irányából érkezik – rendkívül élethű és magával ragadó nézői élményt biztosít. A Sony élvonalbeli szabadalmaztatott technológiáinak köszönhetően a felhasználók teljesen átadhatják magukat az új konzolgenerációnak a PlayStation 5 segítségével.

További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.sony.net/bravia-gaming

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés