Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung falra rögzíthető sounbarral újít be az idei CES-re

Smart-TV

A Samsung falra rögzíthető sounbarral újít be az idei CES-re

A Samsung falra rögzíthető sounbarral újít be az idei CES-re

Az NW700 Sound+ soundbar falra szerelhető és olyan továbbfejlesztett hangfunkciókkal bír, mint a Samsung Audio Laborjában fejlesztett beépített mélynyomó

A Samsung Electronics a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be az új prémium, lifestyle hangprojektorát, az NW700 Sound+-t. A falra rögzíthető NW700 Sound+ a díjnyertes MS650 Sound+ modell utódja, ugyanakkor már magában foglal olyan, a kaliforniai Valenciában, a Samsung Audio Laborjában fejlesztett, hangminőséget javító jellemzőket, mint a torzításcsökkentő funkció, a széles skálájú hangszóró vagy a többszörös hangfal vezérlő.

samsung-soundbar-nw700_4

Az NW700 Sound+ soundbar kecses és sima külső kialakítása lehetővé teszi, hogy még a Samsung szupervékony televíziókészülékei alá is könnyedén felszerelhető legyen. Az 53,5 mm széles hangprojektor 41 százalékkal keskenyebb az elődmodelljénél, így akadálytalanul illeszkedik a falra szerelhető TV-hez, lehetővé téve a harmonikus lakásbelső kialakítását. A masszív, három csatornás, slim hangtechnológiás soundbar dinamikus és célzott hangzást biztosít a magával ragadó audioélmény érdekében. A soundbar egy beépített mélynyomót is tartalmaz, amely feleslegessé teszi a külső mélynyomó használatát, ezáltal hozzájárul a letisztult otthoni szórakoztató tér kialakításához.

 „A Samsung továbbra is nagy hangsúlyt fektet az olyan termékek fejlesztésére, amelyekben a technológia és az életmód innovatív módon fonódik össze”

– mondta Jurack Chae, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának alelnöke

Az új, NW700 Sound+ soundbarral nem csupán a kiváló terméktervezés iránti elköteleződésünket bizonyítjuk, de páratlan hangminőséggel is megörvendeztetjük felhasználóinkat.”

Az NW700 Sound+ hangprojektor alapját jelentő technológiát, valamint annak korábbi változatait többször díjazták már, segítségükkel ugyanis egy soundbar képes intenzív basszust, széles és egybefüggő hangzóteret, illetve lenyűgöző tisztaságot biztosítani. Emellett a készülék torzításcsökkentő technológiája is rendszeresen részesül elismerésben, amiért hatékonyan szinkronizálja a soundbar meghajtóit a tiszta és erőteljes hang érdekében. A torzításcsökkentő technológia a hangszóró végének mozgása alapján előrejelzi a várható torzulást, és mielőtt az valóban bekövetkezne, már végre is hajtja a szükséges korrekciókat. Így egyenletes, torzításmentes basszus hangokat kapunk.

samsung-soundbar-nw700_2

Az NW700 Sound+ hangprojektoron háromféle hangbeállítás érhető el: a Standard Mode, a Surround Mode, amely kiterjeszti a térhatású hangzást, illetve a Smart Mode, amely automatikusan szabályozza a hangerőt és a térhatású hangeffekteket.

A Samsung legújabb lifestyle termékcsaládjának tagjaként az NW700 Sound+ soundbart úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a legtöbb lakás stílusához és könnyedén a házimozi rendszerek részévé váljon.

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés