Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

A Xiaomi egyik leányvállalata rakta össze a IMILAB Smart Video Doorbell nevű terméket, amelyben mesterséges intelligencia érzékeli az embereket.

Az IMILAB a Xiaomi egyik leányvállalata, jelenleg pedig a Kickstarteren futtat egy projektet az új, Smart Video Doorbell nevű videocsengőjéhez. A termékről azt mondják, a legbiztonságosabb és leggyorsabb lesz a piacon.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy 0,01 másodperces késéssel jelzi a figyelmeztetéseket, egy 4 megapixeles 6P lencsés kamera, infrás éjjellátás és 150 fokos látószög alapján. Így bármikor jól látható, ki áll az ajtóban, de az emberek érzékelésére és téves riasztások minimalizálásáról beépített PIR-szenzorral és mesterséges intelligenciával gondoskodnak.

Az érzékelési távolság 8 méter, van kétirányú HD-s videohívás funkció, így távolról is lehet reagálni. De akár előre beállított üzenetek is küldhetőek az Amazon Alexát, Google Asszisztenst támogató eszközre, amely IP66-os védelmet kapott, -20 és 50 Celsius-fok között működik. 5200 mAh-s akkuja egy töltéssel 6 hónapot bír. A tervek szerint augusztusban indulnak a kiszállítások, globálisan.

Forrás: ORIGO

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés