Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

A Xiaomi egyik leányvállalata rakta össze a IMILAB Smart Video Doorbell nevű terméket, amelyben mesterséges intelligencia érzékeli az embereket.

Az IMILAB a Xiaomi egyik leányvállalata, jelenleg pedig a Kickstarteren futtat egy projektet az új, Smart Video Doorbell nevű videocsengőjéhez. A termékről azt mondják, a legbiztonságosabb és leggyorsabb lesz a piacon.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy 0,01 másodperces késéssel jelzi a figyelmeztetéseket, egy 4 megapixeles 6P lencsés kamera, infrás éjjellátás és 150 fokos látószög alapján. Így bármikor jól látható, ki áll az ajtóban, de az emberek érzékelésére és téves riasztások minimalizálásáról beépített PIR-szenzorral és mesterséges intelligenciával gondoskodnak.

Az érzékelési távolság 8 méter, van kétirányú HD-s videohívás funkció, így távolról is lehet reagálni. De akár előre beállított üzenetek is küldhetőek az Amazon Alexát, Google Asszisztenst támogató eszközre, amely IP66-os védelmet kapott, -20 és 50 Celsius-fok között működik. 5200 mAh-s akkuja egy töltéssel 6 hónapot bír. A tervek szerint augusztusban indulnak a kiszállítások, globálisan.

Forrás: ORIGO

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés