Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IKEA most gamer bútorokkal nyűgöz le minket

ikea

Smart home

Az IKEA most gamer bútorokkal nyűgöz le minket

Az IKEA most gamer bútorokkal nyűgöz le minket

Az IKEA által a Republic of Gamers (ROG) együttműködésével kifejezetten gamerek számára kifejlesztett új termékcsalád 2021 októberétől lesz elérhető világszerte az IKEA áruházakban.

Az IKEA új, videójátékokhoz tervezett termékeivel könnyen létrehozhatók olyan személyre szabott megoldások, amelyek gyönyörűen illeszkednek az otthonokba, és segítik a játék során nyújtott teljesítmény fokozását.

Tekintettel a gamerek egyre növekvő számára – világszerte 2,5 milliárd játékos –, valamint a gaming piac gyors növekedésére, az IKEA számára természetes lépés volt, hogy bekapcsolódik a viedójátékok világába azzal a célkitűzéssel, hogy szebb hétköznapokat teremtsen az emberek többsége, köztük sok gamer számára.

Az IKEA nagy múltra tekint vissza az okos lakberendezési megoldások kifejlesztésében, de a videójátékok területének felfedezése még folyamatban van. Ahhoz, hogy kiválóan teljesítő megoldásokat hozzon létre ehhez a környezethez, az IKEA a gaming világának igazi szakértőjével, a Republic of Gamers (ROG) vállalattal lépett együttműködésre. A ROG (az ASUS almárkája) vezető helyet foglal el a gaming iparban, és kiváló minőségű, innovatív hardvert és felszereléseket tervez a játékosok számára. A ROG komoly ismeretekkel rendelkezik a gaming iparról, és új módszereket keres a gaming otthoni beillesztésére. E két terület legjobbját ötvözve az együttműködés célja a gaming élmény demokratizálása azáltal, hogy releváns, funkcionális, szép és megfizethető termékeket és teljes körű gaming megoldásokat hoz létre, hogy mindenki könnyebben megteremthesse a kívánt játékkörnyezetet.

„A gamerek világszerte ismerik és szeretik a ROG márkát, és bíznak benne, hogy a piac legizgalmasabb játékinnovációit nyújtja” – nyilatkozik Kris Huang, az ASUS Gaming Gear and Accessory Business Unit vezérigazgatója. „Az IKEA szakértőivel kötött új partnerségünk lehetővé teszi a ROG számára, hogy otthonukban új és érdekes lehetőségeket találjunk a gamerek örömére.”

„Úgy gondoljuk, sokat kell tenni a gamer élmény demokratizálásáért – mondja Ewa Rychert, a svéd IKEA Workspace globális üzleti vezetője. – Most megtesszük az első lépést a gaming útján, és ezt megfizethető, nagy teljesítményű gamer termékek és komplett megoldások bemutatásával tesszük, amelyek reményeink szerint tükrözik az emberek személyiségét és ízlését”.

Az új gamer termékválaszték a PC-játékosokat célozza meg, és a következő hat termékcsaládot foglalja magában: UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE és HUVUDSPELARE.

Az IKEA a Republic of Gamers-szel (ROG) együttműködésben tervezte meg az UPPSPEL termékeket.

A sorozat többi részét az IKEA fejlesztette ki az együttműködés során szerzett meglátások és ismeretek alapján, hogy biztosítsa a teljes gaming kínálat szélességét, és kielégítse a játékosok különböző igényeit a funkció, a dizájn és az ár tekintetében.

„Sokat tudunk a játékosok igényeiről, nehézségeiről és elvárásairól, és megoldásokat akarunk tervezni a tökéletes, magával ragadó játékélményhez”

– mondja Johnny Chan, a Republic of Gamers tervezője.

Az új gamer termékválaszték összességében több mint 30 terméket tartalmaz, beleértve a bútorokat – gamerasztalokat és -székeket, valamint egy fiókos elemet –, a kiegészítőket – egy bögretartót, egér-kábelvezetőt, nyakpárnát, gyűrűs lámpát – és még sok mást. Az új termékcsalád különböző árkategóriájú játékasztalokat és székeket kínál a különböző célcsoportok igényeinek kielégítésére.

„Az a célunk, hogy termékeink jobb ergonómiát és funkciókat kínáljanak, így a játékosok még jobbak lehessenek abban, amit csinálnak, anélkül, hogy szükségtelenül terhelnék a testüket – tulajdonképpen jobb sportolók legyenek”

– mondja Jon Karlsson, az IKEA tervezője.

„Úgy gondoljuk, hogy minden gamer számára jó hír az IKEA játékosokat célzó termékeinek megjelenése. A ROG történetének 15 éve alatt, gamerek generációival tettük meg ezt az elképesztő utazást egy kibontakozóban lévő szub-kultúrától a fősodorig. Üdvözlünk IKEA, GLHF!”

– tette hozzá Gyöngyösi Zoltán, az ASUS Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Az IKEA által a Republic of Gamers (ROG) közreműködésével kifejlesztett új gaming termékcsalád 2021 októberétől lesz fokozatosan elérhető Magyarországon az IKEA áruházakban.

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés