Connect with us

Hirdetés

technokrata

Luxus okoslakópark építésébe kezdett az LG

Smart home

Luxus okoslakópark építésébe kezdett az LG

Luxus okoslakópark építésébe kezdett az LG

A dél-koreai gyártó egyetlen rendszerbe integrálja otthoni IoT platformját és okos háztartási gépeit

A háztartási gépek vezető globális gyártójának számító LG Electronics új területre terjeszti ki az okos készülékek gyártása terén szerzett tapasztalatait: egy luxuslakóparkot kizárólag a dél-koreai gyártó okosmegoldásaival felszerelve építenek fel Szöul elővárosában.

 

A tervek szerint 2021-re elkészülő, öt darab, egyenként 40 emeletes épületből álló Byeollae I’PARK Suite komplexum otthonaiban az LG legmodernebb okos készülékei kapnak majd helyet, a központi légkondicionálótól kezdve a hűtőkön, mosógépeken, szárítógépeken, mosogatógépeken át egészen a Styler ruhaápoló készülékekig. A lakástulajdonosok mindemellett további okos eszközökkel, például légtisztítókkal, robotporszívókkal is kiegészíthetik a rendszerüket, összekapcsolásukat pedig a hangvezérléssel is irányítható LG ThinQ Hub készülékével valósíthatják meg.

Az I’PARK Suite-hoz tervezett rendszer természetesen más gyártók okos készülékeivel is kompatibilis lesz, összhangban az LG azon stratégiájával, amely egy nyitott okos ökoszisztéma megalkotását és támogatását célozza. Egy okostelefonos alkalmazás segítségével a más gyártóktól származó eszközök is távirányíthatóak, de ugyanezzel az applikációval lehet a liftet hívni, az áramfogyasztást ellenőrizni, házhoz szállítást rendelni, parkolóhelyet keresni vagy az ajtó előtt álló vendégekkel kommunikálni.

„Az LG hosszú évek óta Dél-Korea okoseszköz-piacának vezető szereplője, ez a mérföldkőnek számító projekt pedig épp e tapasztalatunkra épül”

— mondta Choi Sang-gyu, az LG dél-koreai értékesítésért és marketingért felelős elnöke.

„Nem pusztán egy bemutatóról van szó, hanem annak élő, nagy volumenben megvalósított példájáról, hogy milyen lesz a jövő otthona.”

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés