Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sérült dokumentumokkal is megbirkózik az Epson szkennere

Smart home

Sérült dokumentumokkal is megbirkózik az Epson szkennere

Üzleti szkennerek intelligens funkciókkal a különböző dokumentumok beolvasásához.

Az Epson két új, intelligens lapadagolós WorkForce szkennert mutatott be. A rugalmas nyomathordozó-kezelés és az intelligens funkciók gyors és könnyű adatintegritást biztosítanak, így a kompakt WorkForce DS-570W és a DS-530 modellek hatékonyan és egyszerűen integrálhatók a szervezeti munkafolyamatokba. Ezek a készülékek az akár 35 lap/perc vagy 70 oldal/perc beolvasási sebességen túl, a nyomathordozók széles körét képesek kezelni, ami lehetővé teszi az üzleti szempontból kritikus dokumentumok szkennelését, indexelését és megosztását.

Steve King, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A kategóriában elsőként bevezetett lassú üzemmódnak köszönhetően a gyűrött vagy sérülékeny dokumentumok és a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldással a legnagyobb kihívást jelentő nyomathordozók beolvasása is könnyen elvégezhető. Az intelligens funkciók hatékonyabbá, pontosabbá és megbízhatóbbá teszik az adattárolást, legyen szó akár hat méter hosszú dokumentumról, 27 g/m2 vékony papírról vagy 413 g/m2 vastagságú kartonról. Ezekkel a modellekkel a felhasználók gyors dokumentumfeldolgozásra és kiváló minőségre számíthatnak.”

DS-570W

Fejlett érzékelők és papíradagolási technológia

Az új lapolvasókat kifejezetten a fontos iratok, például igazolványok, plasztik- és névjegykártyák, valamint hosszú dokumentumok beolvasására fejlesztették ki, és a Dynamic Skew Correction (dinamikus dőléskorrekció) technológiával, valamint a kifinomult, többgörgős papíradagolási kialakítással is rendelkeznek. Az ultrahangos szenzornak köszönhetően a Double Feed Detection Skip (kettős lapadagolás-érzékelés) megoldás segít megakadályozni a papírelakadást, az Auto Document Size Detection technológia segítségével pedig az egymástól eltérő méretű dokumentumokat automatikusan képesek felismerni és beolvasni.

A felhasználók egyszerűen szkennelhetnek PDF formátumba eredeti anyagokat különböző méretben, sorrendre való tekintet nélkül az automatikus adagolási üzemmód (Automatic Feeding Mode) használatával. A kettős lapadagolás-érzékelésnek köszönhetően pedig egy esetleges adagolási hiba után gyorsan újraindul a szkennelés.

DS-530_img1

Opcionális síkágyas szkenner átalakító készlet

Az opcionális síkágyas konverziós készlettel a felhasználók a nyomathordozók széles választékát szkennelhetik hatékonyan, például levélbélyegeket, útleveleket, könyveket és egyéb dokumentumokat. Ez a lehetőség mindkét modell esetében elérhető az USB 3.0 csatlakozó használatával.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-570W esetén

A DS-570W kompakt, vezeték nélküli csatlakozást kínáló, lapadagolós készülékkel a dokumentumok közvetlenül a mobiltelefonokra, táblagépekre és a Wi-Fi-kompatibilis munkaállomásokra szkennelhetők. A lapolvasó ideális választás, ha több felhasználó szeretne dokumentumokat megosztani egy dinamikus munkakörnyezetben, ráadásul még egyszerűbben szkennelhetnek közvetlenül az olyan online tárhelyekre, mint például a Dropbox, a SharePoint és a FileBound. A WorkForce DS-570W és DS-530 készülékek 2016 októberétől kaphatók.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés