Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ha egy jó projektort vennél, most itt a lehetőség!

Smart home

Ha egy jó projektort vennél, most itt a lehetőség!

Az Epson legújabb projektorai a filmrajongóknak kedveznek, akik mostantól otthonaikban is kiemelkedő képminőséget élvezhetnek.

A házimozi élményről az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W típusú készülékekbe épített 4K felskálázó technológia, az UHD Blu-ray, a HDR támogatás, a motoros optika, illetve a lencsepozíció- memória gondoskodik.

Az új HDR kompatibilis házimozi projektorok a legfrissebb képalkotó technológiát használják, hogy kiemelkedő részletességgel keltsék életre a filmeket. A vetítők a 4K felskálázó technológiának köszönhetően új szintre emelik a vetített kép textúráját és felbontását, legyen szó natív 4K felbontású, vagy digitálisan felskálázott Full HD 1080p tartalomról. A projektorok támogatják a legújabb technológiai megoldásokat, a széles dinamikatartományt (HDR) és a 4K UHD Blu-ray lemezeket, és részletgazdagabb képpel, ill. természetesebb és intenzívebb színekkel különleges vizuális élményt kínálnak a felhasználóknak. A készülékek széles színskálája pedig lehetővé teszi a teljes sRGB és DCI színtér megjelenítését.

EH-TW9300

Mindhárom projektor kimagasló felbontást, kristálytiszta képet, mély feketét és gazdag szürkeskálát biztosít az 1000000:1 (EH-TW9300W/EH-TW9300W) kontrasztaránynak és a 16 tagból álló optikának köszönhetően. A magas fehér és színes fénykibocsátással az Epson 3LCD technológia élénk színeket garantál 2300 (EH-TW7300) és 2500 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) lumen fényerővel. Továbbá, olyan képminőség-javító megoldások, mint a Frame Interpolation (képkocka-interpoláció) és a Detail Enhancement (felbontás növelés) segítik az éles és részletgazdag képek megjelenítését.

A karbantartási igény minimalizálása érdekében a készülékek hosszú élettartamú izzóval rendelkeznek, így a felhasználók akár 7 éven keresztül, minden nap élvezhetik a széles vásznú kép előnyeit. A projektorok telepítése egyszerűen és pontosan elvégezhető az új, motoros 2.1x-es optikai zoomot, a motoros fókuszt és ±96.3%-os függőleges, valamint ±47.1%-os vízszintes irányú lencsemozgatást kínáló optikával. A felhasználók könnyedén válthatnak a különböző képarányok között az egyes filmeknek megfelelően, hiszen az új vetítők 10 eltérő lencse beállítást képesek tárolni a memóriájukban.

EH-TW9300W

A 4K felbontású, WirelessHD technológiával rendelkező EH- TW9300W készülékre egyszerűen küldhető tartalom okostelefonról, játékkonzolról, Blu-ray lejátszóról és egyéb eszközről. A 4K WiHD jeladónak köszönhetően a felhasználók Wi-Fi-n keresztül, kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben nézhetnek 4K felbontású tartalmakat.

Paul White, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „A legteljesebb moziélményt szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek otthonaikban, ezért mutattuk be az EH-TW7300, EH-TW9300 and EH-TW9300W projektorokat. Az új modellekben megtalálhatók a legújabb technológiai megoldások, mint például a 4K felskálázás, az UHD Blu-ray és HDR támogatás, amelyek jelentősen hozzájárulnak a képminőség és a felhasználói élmény fokozásához. Emellett a készülékek használata egyszerű a motoros optikával és a képarányokhoz pozícionálható lencse memóriával.”

Az EH-TW7300, EH-TW9300, EH-TW9300W projektorok várhatóan 2016 szeptemberétől lesznek elérhetőek.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés