Connect with us

technokrata

Most vettél LG tévét? Ennek örülni fogsz!

Smart home

Most vettél LG tévét? Ennek örülni fogsz!

Mától Magyarországon is elérhető a Google Play Movies & TV az LG okostelevízióin.

Az LG okostelevízió-tulajdonosok több ezer filmet és tévéműsort érhetnek el a Google Play Movies & TV applikáción keresztül, több mint 100 országban, ettől a hónaptól kezdve. A sorból Magyarország sem marad ki, a szolgáltatás mától elérhető hazánkban is. A Google Play Movies & TV örökzöld klasszikusokat, újdonságokat, független filmeket és népszerű kult-alkotásokat kínál HD és SD formátumban egyaránt.

A Google Play Movies & TV használatával a nézők a legnagyobb hollywoodi stúdiók alkotásaiból, több ezer film vagy tévéműsor közül kölcsönözhetik ki, illetve vásárolhatják meg a nekik tetszőket. Mivel az összes tartalom a felhőből érkezik, az LG okostévén otthon elkezdett filmet másnap ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, akár okostelefonon, tableten vagy számítógépen.

Google Play Movies and TV

„Az okostévék piaca gyorsan növekszik, ami a frissebb, jobb minőségű tartalmak iránti elképesztő igénnyel párosul” — mondta In-kyu Lee, az LG Electronics Home Entertainment Company vezető alelnöke és a televízió üzletág vezetője. „Az LG számára az a legfontosabb, hogy kielégítse ezeket az igényeket, kiegészülve azzal a törekvésünkkel, hogy a lehető legjobb nézői élményt nyújtsuk a webOS platformmal működő tévéinken. A Google-lel való szoros együttműködésünk hosszú távra szól, éppen azért, hogy az okostelevízió-tulajdonosok igényeinek, elvárásainak megfeleljünk.”

A Google Play Movies & TV szolgáltatás e hónaptól 104-országban lesz elérhető az LG okostelevíziókon, elsőként az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Kanadában, és ma Magyarországra is megérkezik. Az alkalmazás kompatibilis a korábbi NetCast 4.0-val és 4.5-tel, illetve az LG webOS okostévé-platformjával is.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin