Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb taggal bővül a Dell tárolócsalád

Smart home

Újabb taggal bővül a Dell tárolócsalád

A Dell bemutatta a Dell XC Series webes léptékű egyesített megoldások frissített kínálatát.

A kiválóan méretezhető integrált eszközök segítik az adatközpontok egyszerűsítését, és 50 százalékkal nagyobb tárkapacitással, valamint kétszer akkora racksűrűséggel támogatják az ügyfeleket a különféle terhelések, például a virtuális infrastruktúrák, a privát felhők és a Big Data megoldások üzemeltetésében.

A Dell XC Series 2.0-s verziójú új eszközei hiperkonvergált megoldásokat kínálnak, amelyek most először a Dell PowerEdge 13. generációs szerver technológiájára, valamint a Nutanix szoftverekre és a Dell globális szolgáltatásaira és támogatására épülnek. Az új modellek a számítást, tárolást és hálózatkezelést egyetlen megoldásban egyesítik, és tovább bővítik a Dell széles körű szoftveralapú tárolási portfólióját.

Dell XC R720xdDell XC R720xd

„Az új webes léptékű egyesített eszközök nagyobb konfigurációs rugalmasságot kínálnak, emellett növelik a 13. generációs szerverek teljesítményét és kapacitását, így még vonzóbb megoldást jelentenek az ügyfeleknek. Mindazoknak, akik az informatikai hátteret a legújabb integrált rendszerekkel kívánják biztosítani szervezetük számára” – mondta Alan Atkinson, a Dell Storage alelnöke és ügyvezetője.

Az ügyfelek integrált rendszerek iránti érdeklődése továbbra is nő, mivel egyszerűbb és nagyobb teljesítményű megoldásokat használhatnak, alacsonyabb üzemeltetési költség mellett. A Wikibon informatikai kutatóvállalat nemrégiben készített elemzése szerint a Dell XC Series a hagyományos VDI-megoldásokhoz képest 27 százalékkal alacsonyabb költséget biztosít és hatszor hatékonyabb.

Az új Dell XC Series modellek nagy teljesítmény kis helyen

A Dell XC Series legújabb kínálata az integrált megoldások szélesebb választékát biztosítja az ügyfeleknek a virtuális környezetekben futó különféle terhelésekhez. A termékcsalád tagjai közé tartoznak az új Dell XC Series XC630 és XC730xd modellek, amelyek a Dell 13. generációs PowerEdge szerver technológiára épülnek. Az XC Series bemutatkozó modelljeihez képest jelentős fejlesztéseket tartalmaznak, és a következőkkel támogatják az ügyfeleket:

  • Nagyobb alkalmazássebesség: A nagyobb teljesítményű szerverek és az opcionális további (flash és merevlemez) meghajtók támogatják a nagyobb igényű terheléseket a VDI-, privát felhő- és Big Data-projektekben.
  • Nagyobb sűrűség: A sűrűség a kétszeresére, rackegységenként 16 TB-ra nőtt, így feleannyi hely szükséges ugyanazon adatmennyiség tárolásához. Ez különösen a szolgáltatók és az adatközponti szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számára hasznos.
  • Nagyobb rugalmasság: A processzorok és memóriák iparági fejlesztései, valamint az eszközökhöz választható széles meghajtó, memória és processzor kínálat lehetővé teszi a terhelésnek megfelelő pontos méretezést.

OriginalJPG-3

Az új Dell XC630 az XC Series első 1U méretű tagja, amely –annak ellenére, hogy feleakkora a fizikai helyigénye –több virtuális felhasználót támogat a Dell XC720xd modelljéhez képest. Ezért még vonzóbb választás azoknak az ügyfeleknek, akiknek kevés hely áll rendelkezésükre, illetve akik VDI-t és egyéb virtuális terheléseket telepítenek. Az új Dell XC730xd (2U) az előző generációnál 60 százalékkal több, akár 32 TB tárhelyet támogat, ami különösen a privát felhőkben működő vagy Big Data alkalmazásokkal dolgozó ügyfelek számára jelent nagy előnyt.

A Dell XC Series-t úgy alakították ki, hogy egyszerűen telepíthető és méretezhető legyen, miközben a teljes birtoklási költséget csökkenti, és lehetővé teszi az új eszközök egyszerű és rugalmas telepítését a növekedéssel párhuzamos fejlesztések során. („pay as you grow”). Az ügyfelek több virtuális terhelést telepíthetnek ugyanazon infrastruktúrával, és könnyedén vehetik az üzleti kihívásokat, mivel csomópontonként méretezhetik az informatikai környezetüket, és nem szükséges felesleges fejlesztéseket végrehajtaniuk a becsült növekedés alapján

Az új modellekkel az ügyfelek virtuálisgép-szinten (VM) kezelhetik virtuális környezeteiket, így ez a megoldás ideális a VDI kialakításához, a privát felhőkhöz, a nagy teljesítményű szervervirtualizációhoz, valamint a több hálózatkezelő platformot használó adatközpontokhoz. Az első ügyfelek között vannak nagy pénzügyi szolgáltatók, gyártó- és médiavállalatok is.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés