Connect with us

technokrata

A Logitech összekötné okosotthon készülékeinket

Smart home

A Logitech összekötné okosotthon készülékeinket

A Logitech és a Harmony egységes API-t fejleszt az okosotthon termékeknek.

Az okosotthon startupok egyre népszerűbbek és sorra látunk megvalósulni olyan projekteket, melyek életünket tennék egyszerűbbé intelligens rendszereikkel. Sajnos azonban a számos új eszköz nem képes együttműködni.

Éppen ezért a Logitech és a Harmony olyan API-n dolgozik, mely lehetővé tenné ezen berendezések harmonikus működését. Példaként az általunk is említett jelenetet vázolnánk fel. Tegyük fel Samsung tévénken elindítunk egy filmet az Apple TV-n keresztül, és a háttérben égő Philips Hue okoségők ehhez viszonyítva halványulnának el.

Elmondásuk szerint ez lenne az első olyan fejlesztőfelület, mely közel 270 000 okos termék platformjához adna hozzáférést a fejlesztőknek. Eddig ez elképzelhetetlen volt, hiszen az egyedi protokollok és metaadatok ellehetetlenítették az egységes fejlesztést. A Logitech elmondása szerint az IFTTT, a SmartThings és számos egyéb platformot is támogat majd a rendszer, melyeket később tesznek nyilvánossá. Kíváncsian várjuk, hogyan valósítja meg remek vízióját a Logitech.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin