Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átveszi az irányítást a Bang & Olufsen

Smart home

Átveszi az irányítást a Bang & Olufsen

Újszerű irányítóval jelentkezett a dán prémiumgyártó.

Nem sokunknak adatik meg a lehetőség, hogy a világhírű Bang & Olufsen valamely terméke díszítse a lakásunkat. A dán vállalat mindig is híres volt a tökéletességre való törekvéséről, készülékeik árcédulája messze meghaladta a kategória átlagát. A kísérletezés sem ismeretlen számukra, több olyan, ma már mindennapinak számító dolog származik tőlük, melyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Sokan például nem tudják, de az Apple világhírűvé vált “Scroll Wheel” azaz az iPod irányító megoldása is egy Bang & Olufsen készülék alapján született.

bang-olufsen-beosound-essence-0

Az idei CES-re is tartogatott egy meglepetést a dán vállalat, a BeoSound Essence ugyanis nem más, mint egy univerzális, minden platformmal működő távirányító, méghozzá gyönyörű külsőben. A falra is szerelhető készülék minden, ma divatos platformmal kompatibilis, elég egy applikációt telepítenünk az okostelefonunkra vagy táblagépünkre, azután az nyugodtan pihenhet egy másik szobában, mégis el tudjuk indítani róla a zenét. Ehhez az AirPlay vagy DLNA támogatásra van szükség, így az eszköz egyből továbbítani is tudja a jelet a hangfalak felé.

Sajnos továbbra sem valószínű, hogy a nappalik állandó kellékévé válik a modell, a gyártó ugyanis  995 dollárt kér érte.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés