Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a világ legnagyobb Sharp készülékének kistestvére

Smart home

Bemutatkozott a világ legnagyobb Sharp készülékének kistestvére

Itt az új Sharp AQUOS LC-80LE657.

Új, 80 colos, 3D-s LED AQUOS TV-készülékkel bővítette kínálatát a Sharp. A karcsú, fekete borítású TV a legigényesebb filmrajongók és a legjobb képminőséget keresők igényeit is kielégíti. A kétmagos processzor és a beépített tunerek széles köre (HDTV MPEG4 – DVB-S / S2 / C / T / T2) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a létező legjobb minőségű földfelszíni, műholdas vagy digitális kábeltelevízió adást élvezzék. A készüléken már elérhető a T2 szabvány is, amit eddig csak néhány európai országban vezettek be. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben meg is változik a műsorszórás formátuma, az Aquos TV-k tulajdonosainak akkor sem kell más megoldás után nézniük.

Az Aquos LC-80LE657 olyan, a Sharp által kidolgozott fejlett képfeldolgozó technológiákat használ, mint az Active Motion 200 vagy a teljesen LED-es háttérvilágítási rendszer, illetve a világ élvonalába tartozó, a japán Sakaiban található LCD képernyőgyárban készült X-GEN panel. Ennek köszönhetően – függetlenül attól, hogy a felhasználó 2D-s vagy 3D-s tartalmat választ -, a képminőség és a színvisszaadás lenyűgöző lesz.

sharp_aquos_80_foto

Az új, 80 hüvelykes Aquos LED TV rendelkezik PVR felvételi funkcióval és USB memóriára rögzítő, élő adás megállítási funkcióval. A 80LE657 modell USB-s médialejátszót és AQUOS NET+ internet portál funkciót is kínál, ami lehetővé teszi, hogy felhasználók ne csak saját fájljaikat, hanem internetes forrásokat is megtekinthessenek. A legújabb Sharp TV lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan közösségi oldalakon böngésszenek, mint a Facebook vagy a Twitter. A hatalmas készülék kezelése egyszerű és kényelmes: akár egy okostelefonnal is vezérelhető, a mobil készülékről pedig akár filmek is streamelhetők.

A Sharp 80LE657 több mint egy egyszerű TV: óriási képernyőjén videókat, fényképeket lehet nézni, zenét hallgatni, játszani, vagy böngészni az interneten. Ha épp egyik említett funkciót sem használják, be lehet kapcsolni az ún. Wallpaper módot, mely a TV-t Claude Monet vagy Jean-François Millet egy-egy virtuális festményévé, vagy egyszerűen egy családi fotó képkeretévé változtathatja át.

Az LE657 sorozat Aquos 3D-s LED TV-i környezetbarát termékek a legmagasabb, A++ energiahatékonysági besorolással. Az új Sharp képernyőt X-GEN panellel alakították ki, ami biztosítja a teljesen LED-es háttérvilágítás hatékony felhasználását. A készülék magától kikapcsol, ha nem használják, és méretéhez viszonyítva a fogyasztása is nagyon kicsi: kb. 130W. A 80 hüvelykes képernyő 186 cm széles és 111 cm magas, így a felhasználóknak igazi mozis élményben lehet részük saját otthonukban.

‪Az LC-80LE657E fő funkciói:

80 COLOS KÉPÁTLÓ (203 CM)

FULL HD X-GEN PANEL (1920 X 1080)

HD TUNER (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264

LCD TV FULL LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL

200 Hz ACTIVE MOTION

TELJES INTERNET HOZZÁFÉRÉS

MULTIMÉDIA LEJÁTSZÓ (DLNA HÁLÓZATON KERESZTÜL VAGY USB MEMÓRIÁRÓL)

USB TIMESHIFT+ ÉS PVR FUNKCIÓ EGYSZERŰ PROGRAMOZÁSSAL ÉS A REGISZTRÁLT TARTALMAKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSSEL

Ajánlott fogyasztói ár: 1.549.990,-



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés