Connect with us

technokrata

Itthon a legnagyobb Sharp

Smart home

Itthon a legnagyobb Sharp

Megérkezett Magyarországra a világ legnagyobb, 90 colos Sharp AQUOS televíziója

 Az európai boltokba, így Magyarországra is megérkezett a Sharp 90 colos LED televíziója. A több mint 1,2 méter magas és közel 2,3 méteres képátlóval rendelkező óriástelevízió valóra váltja mindazok álmát, akik igazi moziélményt szeretnének átélni otthonukban. A Sharp által tervezett és gyártott, legújabb generációs X-Gen 3D panellel felszerelt készülék nemcsak a legnagyobb méretekkel büszkélkedhet a világon, de képminőség tekintetében sincs hozzá hasonló.

Az AQUOS LC-90LE757 3D LED TV a világ legnagyobb, sorozatgyártásban készülő televíziója, ugyanakkor könnyű, vékony a képernyője és kiválóan illeszkedik minden szobabelsőhöz. Az igazi moziélmény eléréséhez, illetve az optimális színminőség és részletgazdagság élvezetéhez azonban legalább 3,5 méteres távolságban ajánlott helyet foglalni a készüléktől.

A széria készülékei maximális vizuális élményt, rendkívül éles és tiszta képet nyújtanak. A készülékek Full HD TV LED-es háttérvilágítással, X-Gen UV2A 3D panellel, Clear Picture processzorral és Active Motion 200 technológiával rendelkeznek.

Sharp_90_foto_1

 Az AQUOS NET alkalmazásnak köszönhetően a Sharp óriástelevíziójával az internethasználat is rendkívül egyszerű. A néző szörfözhet a világhálón, összekötheti a televíziót különböző mobil eszközökkel és hozzáférhet a VOD és a Skype szolgáltatásokhoz. A készülékhez a Sharp egy új alkalmazást is fejlesztett, az AQUOS Remote Lite-ot, mely iOS és Android rendszereken érhető el – az okostelefonból így az összes szükséges funkcióval rendelkező távirányító varázsolható pillanatok alatt. A készüléken hármas beépített HD tuner (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) és egy médialejátszó is található, amely képes fényképeket, videókat és zenéket lejátszani egy USB meghajtóról vagy közvetlenül az otthoni hálózatról.

Az új televízió képernyője ugyan hatalmas méretű, stílusos designja, vékony kerete és alumínium borítása mégis könnyed hatást kölcsönöznek neki. A készülék súlya mindössze 64 kg (állvány nélkül), és legvastagabb pontján is kevesebb mint 12 cm széles, így a falra is könnyen felszerelhető. A közvetlen LED háttérvilágítási technológia az energiahatékonyság terén is naggyá teszi a Sharp óriáskészülékét, a televízió A++ energetikai besorolással rendelkezik.

Sharp_90_foto_2

 Az úgynevezett Wallpaper, azaz tapéta funkcióval állóképek jeleníthetők meg a televízió képernyőjén. A kikapcsolt készülék így nem csupán egy fekete folt a falon, hanem kedvenc fényképeinkkel vagy akár műalkotások reprodukcióival is díszíthetjük nappalinkat. Ez azonban nem klasszikus “diavetítés” módot jelent, mivel a kép fényereje‪ közel azonos az eredeti festmények fényerejével. Wallpaper módban a készülék csupán 30-40 W-ot fogyaszt – egy kisebb villanykörtével megegyező energiát -, a fényerő pedig csak 30cd.

A 90 colos Sharp készülékek 2013 júniusától érhetők el Magyarországon.

‪Ára:  4.199.990,-Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin