Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiválónak bizonyultak a Samsung új televíziói

Smart home

Kiválónak bizonyultak a Samsung új televíziói

Szakmai díjakban részesültek a Samsung CES-en bemutatott TV újdonságai.

Az Underwriters Laboratories (UL), a termékbiztonság területén működő független bevizsgáló és minősítő vállalat tesztjeiben a hajlított kijelzőjű OLED TV-k fényerejét, színhűségét és a kép egyenletességét vizsgálta, és a hajlított OLED TV-k közül elsőként a kiváló képminőséget igazoló tanúsítványt bocsátott ki.

 UL logo and UHD TV

Az UL a minden eddiginél valósághűbb, panorámalátványt nyújtó hajlított kijelzőjű OLED TV-k mellett a Samsung másik idei nagy újdonságát, az Ultra HD felbontású S9 televízió sorozatot is elismerte lenyűgöző képminőségéért, kiváló hangzásvilágáért és 3D teljesítményéért. Az S9-es UHD TV-t díjazta továbbá a TUV Rheinland németországi termékvizsgáló szervezet, és elismerte annak kiemelkedő képminőségét, valamint az Egyesült Királyságban működő tanúsító szervezet, az Inertek is. Az Inertek az UHD TV kategóriában elsőként a Samsung készülékét részesítette QPM (Quality and Performance – Minőség és Teljesítmény) díjban.

TUV Ceremony

A Samsung S9 UHD TV-je az otthoni szórakoztatás jövőjét képviseli. Az Ultra HD felbontás a videó forrásától függetlenül a legjobb képminőséget nyújtja, hiszen a Samsung szabadalmaztatott megoldása a HD vagy Full-HD tartalmakat UHD szintű képminőségre képes konvertálni. A Samsung Precision Black Pro megoldásanak köszönhetően az S9 az igazán mély fekete és tiszta fehér színek tökéletes kombinálására is képes. Ez a különlegesen magas kontraszt az Ulimate Dimming funkcióval vegyítve olyan éles képet nyújt, amely korábban ismeretlen volt ekkora méretű kijelzőkön. A képminőségen túl az S9 erőteljes hangrendszerrel és négymagos processzorral is büszkélkedhet, így a tartalmak és alkalmazások egyszerre történő használata sem okoz gondot. Az S9 háromutas, 2.2 csatornás hangrendszere a maga 120 wattos teljesítményével hatszorosan múlja felül egy átlagos TV teljesítményét.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés