Connect with us

technokrata

Nagy tudás, kompakt méret – Bemutatkozott a Nikon Coolpix S3500

Smart home

Nagy tudás, kompakt méret – Bemutatkozott a Nikon Coolpix S3500

A Nikon Europe bemutatta a kompakt fényképezőgépek COOLPIX S sorozatának legújabb darabját, az S3500 fényképezőgépet, mely igazi színes egyéniségek kötelező kelléke lehet.

A COOLPIX S3500 egyszerűen a zsebbe csúsztatható, de onnan kivéve sokra képes, mivel sokoldalúbb az okostelefonoknál. Karcsú, mindössze 20,5 mm-es házzal rendelkezik, és 7x NIKKOR optikai zoomra képes objektívet és rázkódáscsökkentő technológiát kínál, amely tiszta és elmosódásmentes képeket és videókat készít, akár a barátait filmezi szórakozás közben, akár egy különösen fontos pillanatot örökít meg.

highres-Nikon-S3500-frontjpg_1361373489

A 18 választható jelenetmód automatikusan optimalizálja a fényképezőgép beállításait a leggyakrabban előforduló képkészítési helyzetekhez, az Intelligens portré rendszer pedig automatikus felismerési technológiák tucatját kínálja, így az avatatlan felhasználók is remek képeket készíthetnek. A Glamour retusálási lehetőségek használatával a portrék az elvárásoknak megfelelőbbé tehetők, a retusálási menüben pedig számos, a képek azonnali javítására szolgáló lehetőség található (például Gyors effektusok mód lejátszáskor). Ide tartozik például a Kiválasztott szín is, amely a képet fekete-fehérré alakítja át, majd a kiválasztott színekkel újraszínezi, a Csillogás pedig csillogó effektust ad a fényes objektumokhoz.

nikon_coolpix_s3500_06Miután elkészítette a képeket, a 20 megapixeles CCD-érzékelőnek köszönhetően a hatalmas felbontás lehetővé teszi a nagy méretű nyomtatást, így nincs akadálya annak, hogy megörökített emlékeit keretbe foglalja. A képeket továbbá meg is oszthatja X2-es (vagy későbbi) Eye-Fi kártya használatával, illetve a digitális fényképeket JPEG-formátumban továbbíthatja közvetlenül okostelefonra vagy számítógépre.

nikon_coolpix_s3500_08A kezdő filmkészítők imádni fogják az éles HD (720p) videorögzítést, amelyhez csak egyetlen külön filmrögzítő gombot kell megnyomniuk. A legjobb pillanatok azonnal megörökíthetők és lejátszhatók a 6,7 cm-es LCD-kijelzőn. A kijelző fényerőmódosítása erős napfényben és gyenge fényviszonyok között is tiszta képkészítést és lejátszást tesz lehetővé.

 

A COOLPIX S3500 nyolc színben kapható: lila, ezüst, fekete, piros, narancs, rózsaszín, rózsaszín (mintázattal) és kék (mintázattal) lesz beszerezhető.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin