Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomtass költséghatékonyan a Samsunggal

Smart home

Nyomtass költséghatékonyan a Samsunggal

A Samsung bemutatta négy új lézernyomtatóját, amelyek segítségével a kis- és középvállalkozások csökkenthetik költségeiket.

Rendkívüli teljesítmény 600MHz-es Cortex-A5-ös processzorral

A rendkívüli teljesítmény és a megbízhatóság az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat legfőbb erőssége. Ezeket az új nyomtatókat nagy teljesítményű, 600MHz-es Cortex-A5-ös processzor hajtja, megfelelő nagyságú memóriával kombinálva, amely így ultragyors, 28, illetve 40 lap/perc sebességű nyomtatást tesz lehetővé. Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozathoz különféle papírok használhatók – akár vastag papír, illetve karton is – kényelmesen és közvetlenül a papírtartó tálcáról vagy a kéziadagolóból.

Az új nyomtatóknál megtalálható a Samsung egyedi Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiája, amely élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ezzel garantálva a lehető legjobb képminőséget.

(Printing)  Magpie_N_front_creamwhite_s

Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozatot úgy alakították ki, hogy legalább annyira költséghatékonyak legyenek, mint amennyire környezetbarátak. A nagyobb kapacitású tonereknek köszönhetően a  printerekkel többet lehet nyomtatni, s egyben lecsökkenthető a tonercserék száma is.

A Samsung Easy Eco Driver megoldásával felszerelt Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat lehetővé teszi a nyomtatási költségek szabályozása érdekében történő egyedi beállításokat. Például, a felhasználók módosíthatják az Eco beállításokat annak érdekében, hogy elkerüljék a felesleges szövegek vagy képek kinyomtatását. A beépített duplex egység, valamint az egy oldalra történő több kép nyomtatásának lehetősége további költségmegtakarítást eredményez.

A még fokozottabb költségcsökkentés érdekében ezek a nyomtatók egy One Touch Eco gombbal is rendelkeznek, amely több oldalnyi nyomtatnivalót képes egyetlen oldalra összesűríteni, s ezzel időt, papírt, tonerport és pénzt takarít meg.

A nyomtatást megkönnyítő megoldások

A Samsung Easy Printer Manager funkció lehetővé teszi a valós idejű nyomtatóhasználat-felügyeletet, valamint a nyomtató karbantartásával kapcsolatos, könnyen ellenőrizhető statisztikák révén gondoskodik a gyors és pontos tájékoztatásról.

(Printing)  Rainer_N_pers_creamwhite_s

Az új nyomtatók könnyen alkalmazhatók mobil eszközökkel együtt, így például okostelefonokkal, notebookokkal és táblagépekkel. A felhasználók bármilyen olyan mobil eszközről ki tudják nyomtatni fájljaikat és dokumentumaikat, amelyre fel van installálva a Samsung Mobile Print alkalmazás.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés