Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem élhetek kütyük nélkül

Smart home

Nem élhetek kütyük nélkül

Hiányoznak a tesztgépek és hiányzik az az érzés, amikor egy vadi új gépet én kapok kézbe először.

Amikor abbahagytam – helyesebben szüneteltettem – az újságírást, sokan kérdeztétek tőlem, hogy mikor és hol fogok majd újra megjelenni. Őszintén írtam akkor, hogy nem tudom. Azt éreztem ugyanis, hogy belefáradtam és hogy nem okoz nagy örömöt már az írás. Ezért döntöttem úgy, hogy pihenek kicsit és majd meglátjuk, kibírom-e kütyü nélkül.

Örömmel jelenthetem, hogy kipihentem magamat és bizony nem bírom. Hiányoznak a tesztgépek és hiányzik az az érzés, amikor egy vadi új gépet én kapok kézbe először.

Persze a blogolásban kiéltem magamat valamennyire és a magán blogjaimat is elég sokan olvassátok. Nem tudom miért vagytok rám kíváncsiak, de mindenképpen megtisztelő, hogy a főleg magamnak írt szösszeneteimet ennyien végigolvassátok, reagáltok rájuk, élvezitek. Nem is fogom abbahagyni a blogjaimat sem, de valószínűleg kicsit kevesebb lesz belőlük. Mert újra jönnek a kütyük.

Röpke 6 azaz hat évet húztam le az online újságírásban és ennek a hat évnek voltak szép és kevésbé szép mozzanatai. Próbáltam mindig úgy hozzáállni, hogy a sikerek motiváljanak és a kudarcok ne törjenek le túlságosan. Ez egyébként úgy nagyvonalakban igaz az életemre is és amíg ezt tudom tartani, nagy bajom nem lehet. Mindent összevetve jó szívvel gondolok vissza az előző munkáimra is, mert több volt a napsütés, mint a felhő.

Nem vagyok robot és nekem is voltak gyengébb írásaim – és lesznek is – de arra büszke vagyok, hogy a munkásságomat mindig a jó szándék vezette. Mindig úgy álltam hozzá egy teszt megírásához, hogy azzal segítsek Nektek eligazodni a kütyük között. Ez nem egyszerű feladat. Az egész életemet a bizalomra tettem fel. Azt gondolom, hogy csak úgy működik ez a tesztelősdi, ha Ti, az olvasók bíztok bennem és elhiszitek azt, amit leírok. Ha a bizalom nincs meg, nem nagyon van értelme tépni a számat. Úgyhogy remélem, hogy emlékeztek még rám, vagy ha most találkoztok először írásaimmal, akkor azokat olvasva elnyerem a bizalmatokat és ugyanúgy várjátok majd a tesztjeimet, ahogy régen.

Amit ígérek, hogy továbbra is kerülni fogom az áltudományosság látszatát is és szigorúan úgy fogalmazok, hogy azt megértsétek. Azt is ígérem, hogy figyelembe veszem az igényeiteket és ha valamire kíváncsiak vagytok, kérdezhettek. És végül a legnehezebb feladat: őszintén meg fogom írni azt is, ha valami vacak és nem javaslom a megvásárlását. Ilyen is van, sajnos…

Mostantól tehát a Wikitech csapatában focizom, itt olvashatjátok a tesztjeimet. Miért pont a Wikitech? Százezer indokom van, de a legfontosabb a közös nevező. Hogy nem kell magyarázkodni, mert ugyanúgy gondolkodunk és így könnyebb csapatjátékosnak lenni.

Ha tetszenek az írásaim, akkor adjátok tovább, lájkoljatok, plusszozzatok, linkeljetek! Kérdéseitekkel pedig forduljatok hozzám bizalommal. Előre is köszi!

Sanciman



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés