Connect with us

technokrata

Egyre dizájnosabbak az LG termékek

Smart home

Egyre dizájnosabbak az LG termékek

Az LG Electronics 2012-es termékei közül tizennégy kapott kiváló formatervezésért járó red dot díjat.

A 30 tagú, független zsűri 60 ország, 1800 vállalat, 4500 termékéből válogatott. Az elmúlt évekhez hasonlóan az LG idén is remekelt, hiszen összesen 12 red dot formatervezési díjat és két dicséretet hozott el.

Az LG 2012-es red dot díjait nem sokkal előzte meg a szintén neves, nemzetközi iF (International Forum) formatervezési díjkiosztón kapott 14 elismerés, amellyel közel 3000 nevezőt utasított maga mögé a vállalat. Díjat vehetett át a gyártó például az LG Optimus 2.0-ás Androidos kezelőfelületért, valamint a környezettudatosság szekcióban a MACHJET nyomtató csomagolásához felhasznált újrahasznosított préselt töltőanyagért.

LG LM9600 CINEMA 3D Smart TV                    

Az LM9600 az LG 2012-es CINEMA 3D TV kínálatának csúcsmodellje. A 3D technológia és a Smart funkciók mellett az LM9600-at már az LG vadonatúj CINEMA SCREEN formatervezése jellemzi. Az LM9600 nyújtotta 3D élmény az alig látható képernyőkeretnek köszönhetően a nagyképernyős mozitermek élményvilágára emlékeztet. A készülék kifinomult formatervezésével, alig látható foglalatával bármilyen belső tér elegáns díszévé válik.

Magic Motion (mozgásérzékelős, hangfelismerő) távirányító

Az LG új Magic Motion távirányítója az innovatív kezelési módjaival és ergonomikus kialakításával a felhasználó kényelmét szolgálja. A lágy, ívelt felület belesimul a kézbe, a hagyományos nyomógombok helyét pedig könnyen használható, intuitív irányítási módok vették át: ezek a hangfelismerés, a görgetés, a mozdulat-felismerés és a rámutatás funkciók.

LG Styler

Az LG Styler elegáns külseje minden hálószoba, gardrób vagy mosókonyha éke lehet. A ruhaápoló készülék gőzölési ciklus segítségével csökkenti a napi használat során kialakuló gyűrődéseket és kellemetlen szagokat. A Styler prémium formatervezését jól példázzák az előlapi érintőpanelen finoman megvilágított kezelőszervek. A beakasztott ruhák frissen és tisztán tartásáról a közéjük adagolható különböző illatanyagok gondoskodnak. A Styler a legjobb megoldás bármely ruhatár professzionális rendben tartásához.

Az LG Styler magyarországi forgalmazásáról egyelőre nincs információ.

Alulfagyasztós hűtő

Az LG Európai piacra tervezett, nagykapacitású, modern, áramvonalas alulfagyasztós hűtőjében (GB5240AVAZ) a megnövelt kapacitású, ugyanakkor keskeny vízadagoló az elegáns külsőt és kivételes kényelmet szolgálja. A Zero Clearance (magyarul: Kopp Stop) elnevezésű tervezésnek köszönhetően a hűtő ajtaja egészen 90 fokig kinyitható anélkül, hogy a falba ütközne. Az LG új alulfagyasztós hűtőjének kiváló, A++-os energiaosztálya alapvetően a szabadalmaztatott lineáris kompresszor technológiának köszönhető, melyre az LG 10 év garanciát vállal.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu