Connect with us

technokrata

Új filmek Samsung Smart TV-kre

Smart home

Új filmek Samsung Smart TV-kre

Már a Red Bull TV, a DAAZO és a Videa alkalmazásai is elérhetők a Samsung Smart TV-ken

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

A Red Bull TVn látványos rendezvények, naprakész sporthírek, rendkívüli sportolók és sportesemények várják a tévénézőket Európa-szerte, angolul. A Red Bull TV a sporton kívül a zenevilág és a popkultúra eseményeit is elhozza a nappalikba; a tartalmak Video on Demand (VoD) szolgáltatáson keresztül bármikor elérhetők a televízión.

A másik újdonság a magyar alapítók által létrehozott Daazo.com rövidfilmes honlap Smart TV-re fejlesztett magyar nyelvű alkalmazása, amely csak a Samsung okostévéin érhető el. A Daazo.com a minőségi rövidfilmek és készítőik számára biztosít platformot, és a legjobb európai alkotások folyamatosan bővülő adatbázisát kínálja. A tartalmak zöme HD minőségben érhető el. Az alkalmazás 1 megabites sávszélességű internetkapcsolatot igényel.

Mostantól az Origo hivatalos videó-megosztója a Videa is elérhető a Samsung okostévéin. Az eredeti portál 2006-os indulása óta piacvezető Magyarországon. Mivel a felhasználók által feltöltött videók nagyobb része SD minőségű, letöltésük nem igényel nagy sávszélességet.

A Samsungnál hiszünk abban, hogy a televíziózás ma már nem egy passzív cselekvés. Készülékeink zöme internetkapcsolattal rendelkezik, megteremtve ezzel a tévézés, vagy helyesebben mondva a szórakozás szabadságát. A Samsung a Smart TV-k fejlesztése mellett komoly hangsúlyt fektet a tartalmak fejlesztésére is. Az új alkalmazások könnyen, TV-re optimalizálva nyújtanak a sugárzott műsorfolyamtól független alternatív tartalmakat” – mondta Kováts Botond, a Samsung marketing és pr menedzsere.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin