Connect with us

technokrata

OnLive a táblagépen és okostelefonon

Smart home

OnLive a táblagépen és okostelefonon

Nemsokára jönnek a négymagos rendszerek a tabletekre, mégis feleslegessé válhat, ha játszani szeretnénk. Erre ugyanis a legegyszerűbb eszköz is képes, ha van benne wifi és/vagy 3G.

Az OnLive-ról pár hónapja már hírt adtunk, akkor Windows-ra, Mac-re és Linuxra érkezett meg a felhő alapú játékrendszer alkalmazása. A lényeg, hogy a gép erőforrásaitól függetlenül, csupán a szélessávú internetelérést megkövetelve bárki bizonyos pénzösszegért több napi játékjogosultságot vásárolhat az OnLive rendszerében, letöltési és telepítési procedúrák nélkül. A legújabb és nagyon erős konfigurációkat igénylő játékok is simán futnak egy alapgépen, köszönhetően annak, hogy a játékos csupán a videójelet kapja, az erőforrást szerveri oldalon oldják meg.

Most már akár Kindle-n is élvezhetjük az OnLive tablet és okostelefon szolgáltatásait (játékait), ugyanis ebben az esetben is csak a szélessávú internetelérést kell biztosítanunk az applikációnak (n-es wifi, LTE, HSUPA+ előnyben), és olyan nagy nevekkel játszhatunk, mint az L.A. Noire. Jelenleg összesen 25 játék van érintőképernyőre optimalizálva, de! : Akár egy speciális kiegészítővel bármilyen játékot tolhatunk, ugyanis ezzel az 50 dolláros wireless kontrollerrel rácsatlakozhatunk USB-s táblagépünkre és mehet a Batman vagy a GTA IV. Sajnos az eszköz megjelenési ideje ismeretlen, de remélhetőleg hamarosan elérhetővé válik.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin