Connect with us

Hirdetés

technokrata

Extrém gyors memória a Kingston-tól

Smart home

Extrém gyors memória a Kingston-tól

Az új, négycsatornás modulok kifejezetten az I7-es lapkakészlethez ideálisak.

A Kingston Technology Europe Ltd bejelentette az új Kingston HyperX Genesis termékcsaládot. A 8 GB, 16 GB és 32 GB kapacitású készletben kapható memóriák támogatják az új Intel Sandy Bridge-E X79 négycsatornás processzorokat és az X79 Express lapkakészletre épülő alaplapokat. Az új memóriamodulok azok számára ideális, akik nagy teljesítményt nyújtó, négycsatornás megoldásokat igényelnek. A Kingston minden HyperX készlete elnyerte az Intel XMP tanúsítványt, és kompatibilis a különböző gyártók – például az Asus, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock – legújabb X79 alaplapjaival.

A nagy teljesítményt igénylő felhasználóknak és a számítógép megszállottjainak a leggyorsabb memóriára és a legnagyobb kapacitásra van szükségük. A Kingston nekik ajánlott 2400 MHz-es és 2133 MHz-es megoldása hamarosan 8 GB-os és 16 GB-os négymodulos változatban is kapható lesz. Az X79 rendszerekhez használható további HyperX Genesis memóriák közé tartoznak a négy- és nyolcdarabos készletek, amelyek 1866 MHz-es és 1600 MHz-es órajelen működhetnek. A felsorolt memóriák 8 GB, 16 GB és 32 GB kapacitású készletben vásárolhatók meg.

„A legújabb HyperX termékeink kifejezetten abból a célból készültek, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsák az Intel új, négycsatornás memóriát támogató Core i7-3960X és -3930K processzoraihoz. Az X79 platformhoz készült memóriáink új teljesítménynövelési lehetőséget kínálnak a legigényesebb játékosoknak, tuningolóknak, tartalomkészítőknek és rajongóknak” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés