Connect with us

technokrata

Újgenerációs Blu-ray felvevős Aquos érkezett

Smart home

Újgenerációs Blu-ray felvevős Aquos érkezett

A népszerű, Blu-ray felvevővel rendelkező televíziókat most a még könnyebb kezelhetőség és a jobb képminőség jellemzi.

A Sharp bemutatja a beépített Blu-ray felvevővel ellátott AQUOS DX sorozat 13 új modelljét (26, 32, 40, 46 és 52 hüvelykes képátlóval). A DX sorozat 2008. novemberi bemutatása óta komoly elismeréseknek és lendületes eladásoknak örvend, ami annak köszönhető, hogy egy könnyen kezelhető készülékkel ellátható valamennyi feladat, beleértve a műsorok rögzítését Blu-ray lemezekre, valamint a Blu-ray lemezek és a hagyományos DVD-k lejátszását.

A DX széria második generációja még fejlettebb funkciókat, még jobb képminőséget és könnyebb kezelhetőséget biztosít, mint elődje. A felvétel funkciót a 7X móddal bővítették, amelynek segítségével hosszabb felvétel készíthető úgy, hogy nem romlik a minőség az eredeti HD adáshoz képest.

A High-Picture-Quality Master Engine képvezérlőnek köszönhetően a képminőség jelentősen javult, a Clear Double Speed funkcióval pedig a gyors mozgások megjelenítése során is éles marad a kép. Az Image Select funkció automatikusan beállítja a kép és a hang jellemzőit a környezeti fényviszonyoknak és a TV adásnak vagy a lejátszott videónak megfelelően. Az újfajta Motion Guide-nak köszönhetően a felhasználók tévénézés megszakítása nélkül is kiválaszthatnak egy másik csatornát, egy Blu-ray lemezre rögzített programot vagy a internetes tartalmat. A vásárlók mindemellett további fejlett funkciókhoz is hozzájutnak, amikre csak ezek a multifunkciós AQUOS tévékészülékek képesek.


Az internetkapcsolat azt jelenti, hogy a felhasználók többcsatornás adásokat és video-on-demand anyagokat is nézhetnek, emellett olyan nagyfelbontású tartalmakhoz és videószolgáltatásokhoz is hozzáférhetnek, amelyeket csak az AQUOS biztosít.

Az új AQUOS DX modellek fekete, fehér és vörös színben is elérhetők, így a vásárlók a nagyfokú méret- és színválasztéknak köszönhetően egyszerűen kiválaszthatják igényeiknek és a lakásuk stílusának leginkább megfelelő készüléket.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu