Connect with us

technokrata

Mio navigáció kerül az új Skoda autókba

Smart home

Mio navigáció kerül az új Skoda autókba

A Mio Technology, a közép-kelet-európai régió egyik vezető GPS-technológia szolgáltatója és a Skoda Auto a.s. közösen fejlesztett ki a Skoda egyes modelljeihez szánt navigációs megoldást. Az új termék az októberi AutoShow 2008-as kiállításon mutatkozik be, Prágában.

#img1#A Mio a legújabb, 38 európai országot lefedő térképpel épített autós navigációs sorozatát, a Mio Moov megoldásokat kínálja majd a Skoda Fabia, Fabia Combi és Roomster típusaiban. A készüléket a beépített, energiaellátással rendelkező, ennek kialakított részen helyezik el, azonban lehetőség lesz kivenni azt. Így a felhasználók akár az autón kívül is használhatják az eszközt.

A jövőben Skoda-vásárlók így közvetlenül a gyártótól érhetik el a GPS-eszközt, amelyet a Skoda hivatalos partnerei szakszerűen szerelnek majd be a gépjárművekbe. A beépített “aktív” tartónak köszönhetően megszabadulhatunk a szélvédő előtti kábelektől és a műszerfallal sem lesz semmilyen probléma az installálásnál. Emellett, a készülék kialakítása teljes mértékben összhangban lesz az autók belső kialakításával és a vezetőt sem akadályozza a kilátásban. A beépített megoldás ráadásul azzal is büszkélkedhet, hogy átment az Euro NCAP szabványok szerinti töréstesztjén.

A Skoda Auto 2008 októberétől kínál majd Mio navigációt tartozékként. A Mio az október 6. és 9. között Brno-ban tartott, Invex 2008 vásáron exkluzív disztribútoránál, az Elko (B-020 pavilon) standjánál található, míg az október 9. és 12. között megrendezésre kerülő prágrai AutoShow 2008 idején a Skoda Auto standján ismerhetők meg a készülékek. A Skoda Auto standja ezen kívül elérhető lesz az október 4. és 19. között Párizsban megrendezésre kerülő Paris Motor Show kiállításon is.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu