Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jeopardy! kvízműsor a CES-en

Smart home

Jeopardy! kvízműsor a CES-en

A világ vezető digitális szórakoztató elektronikai vállalatai, köztük a Sony Pictures Television (SPT), mint visszatérő kiállító kerül reflektorfénybe az eddigi legnagyobb digitális szórakoztató elektronikai kiállításon, a 2009-es Nemzetközi CES-en.

A Szórakoztató Elektronikai Szövetség által létrehozott Nemzetközi CES 2009, a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállítása 2009. január 8. és 11. között visszatér Las Vegasba. A 2009-es Nemzetközi CES-en a Sony Pictures Television bemutatja rendkívül széles skálájú szolgáltatási platformját, emellett, az Amerikában immár 25 éve nagy sikerrel futó Jeopardy! című kvízműsor negyed évszázados évfordulója alkalmából a Celebrity Jeopardy! epizódjait is itt forgatják majd, a speciálisan a CES-en épített show állványon.

“A Sony Pictures Television vezető szórakoztatóipari vállalatként óriási mértékben hajtja előre az új technológiák áttörését a szórakoztató elektronikai társadalom felé” – mondta Gary Shapiro, a Szórakoztató Elektronikai Szövetség (CEA) elnök-vezérigazgatója. “A digitális szórakozás és az elektronika összeolvadása a 2009-es Nemzetközi CES-en – a legújabb technológiai innovációk és trendek világméretű kiállításán –  sokkal látványosabb lesz, mint eddig valaha. A SPT ismét azzal a tervvel érkezik a 2009-es CES-re, hogy ámulatba ejtse a látogatókat és megerősítése a Nemzetközi CES, a szórakoztató és elektronikai piac globális találkozási pontjaként betöltött szerepét” – tette hozzá Shapiro.

“A CES páratlan megjelenési lehetőséget biztosít számunkra annak bemutására, hogy a megfelelő tartalom és eszköz találkozása hogyan változik ámulatba ejtő szórakozássá” – mondta Steve Mosoko, a Sony Pictures Television igazgatója.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés