Connect with us

Hirdetés

technokrata

Full HD digitális kamera sorozat a Samsungtól

Smart home

Full HD digitális kamera sorozat a Samsungtól

Samsung bemutatta a 2009. első félévben bevezetésre kerülő terméksorozatát. A bemutatásra kerülő 5 új Full-HD modellel a Samsung tovább erősíti vezető szerepét a nagyfelbontású kamerák kategóriájában.

A HMX-H106 a világ első 64 GB-os SSD-vel felszerelt Full-HD kamerája. Összehasonlítva a HDD-vel, a Samsung SSD technológiája sokkal könnyebb és kompaktabb jellemzőkkel bír, ráadásul csendesen működik, kicsi a hőkibocsátása és nincsenek benne mozgó alkatrészek, így jelentős mértékben csökken a készülék energiafogyasztása, valamint növekszik a megbízhatósága.

A mozgó alkatrészek kiküszöbölésével az SSD technológia sokkal védettebb és még inkább ellen tud állni a rázkódásoknak, ütődéseknek, szemben a HDD alapú digitális kamerákkal. Továbbá a Samsung SSD technológiája gyorsabb is, mint a HDD, ide értve a bekapcsolás utáni gyorsabb készenlétbe állást és a Full-HD felbontásban rögzített anyagok gyorsabb olvasási/írási sebességét is.

A Samsung SSD az adatok feldolgozása alatt (olvasás vagy írás) a hozzá hasonló HDD-k energia igényének mindössze 1/8-dát használja fel (összehasonlítási alap: 3GB/mp, 2,5″ HDD, 5400 ford./perc). A HMX-H105 és a HMX-H104 32 GB-s és 16 GB-s SSD-vel is elérhető,.

Az új H-szériás full HD digitális kamerák kiaknázzák a H.264 tömörítésben rejlő lehetőségeket, amelyek révén nagyságrendekkel emelkedik a felvételi idő. A full-HD felbontással és fine módba kapcsolva a készüléket a felhasználók 3 órás anyagot rögzíthetnek a 16 GB-os HMX-H104-re, hat órásat a 32 GB-os HMX-H105-re és párját ritkító módon tizenkét órásat a 64 GB-os HMX-H106-ra.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés