Connect with us

technokrata

Full HD digitális kamera sorozat a Samsungtól

Smart home

Full HD digitális kamera sorozat a Samsungtól

Samsung bemutatta a 2009. első félévben bevezetésre kerülő terméksorozatát. A bemutatásra kerülő 5 új Full-HD modellel a Samsung tovább erősíti vezető szerepét a nagyfelbontású kamerák kategóriájában.

A HMX-H106 a világ első 64 GB-os SSD-vel felszerelt Full-HD kamerája. Összehasonlítva a HDD-vel, a Samsung SSD technológiája sokkal könnyebb és kompaktabb jellemzőkkel bír, ráadásul csendesen működik, kicsi a hőkibocsátása és nincsenek benne mozgó alkatrészek, így jelentős mértékben csökken a készülék energiafogyasztása, valamint növekszik a megbízhatósága.

A mozgó alkatrészek kiküszöbölésével az SSD technológia sokkal védettebb és még inkább ellen tud állni a rázkódásoknak, ütődéseknek, szemben a HDD alapú digitális kamerákkal. Továbbá a Samsung SSD technológiája gyorsabb is, mint a HDD, ide értve a bekapcsolás utáni gyorsabb készenlétbe állást és a Full-HD felbontásban rögzített anyagok gyorsabb olvasási/írási sebességét is.

A Samsung SSD az adatok feldolgozása alatt (olvasás vagy írás) a hozzá hasonló HDD-k energia igényének mindössze 1/8-dát használja fel (összehasonlítási alap: 3GB/mp, 2,5″ HDD, 5400 ford./perc). A HMX-H105 és a HMX-H104 32 GB-s és 16 GB-s SSD-vel is elérhető,.

Az új H-szériás full HD digitális kamerák kiaknázzák a H.264 tömörítésben rejlő lehetőségeket, amelyek révén nagyságrendekkel emelkedik a felvételi idő. A full-HD felbontással és fine módba kapcsolva a készüléket a felhasználók 3 órás anyagot rögzíthetnek a 16 GB-os HMX-H104-re, hat órásat a 32 GB-os HMX-H105-re és párját ritkító módon tizenkét órásat a 64 GB-os HMX-H106-ra.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin