Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elkészült a televíziókra szánt Flash Player

Smart home

Elkészült a televíziókra szánt Flash Player

Az Adobe tovább akar terjeszkedni az egyéb szórakoztató-elektronikai eszközök piacán, most mutatta be a televíziók, set-top boxok, és Blu-ray lejátszók világában használható Flash animáció megjelenítő alkalmazását.

A szoftvert Flash Platform for the Digital Home névre keresztelték, és a lapkagyártók számára már elérhető, a cégek beépíthetik termékeikbe. Az első ezzel szerelt televíziók várhatóan az év végén érkeznek, mondta el Anup Murarka a cég technológiai stratégia igazgatója.

Az Adobe teljes mértékben uralja az online videó és animáció megjelenítés piacát. Az interneten található klipek 80 százalékát a Flash Playerrel jelenítik meg, az Adobe szerint. Amennyiben a Flash integrálva lesz az internetezésre alkalmas televíziókba, akkor böngésző nélkül is lehetővé válik a videók nézegetése, írta meg a Bloomberg.

Az Intel, a Sigma, és a Broadcom már támogatja formátumot, és az olyan médiacégek, mint a Comcast, a Disney, vagy a Netflix is tervezik használni az új technológiát. A Flash jelenleg a világ számítógépeinek 98 százalékára van telepítve.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés