Connect with us

technokrata

Elkészült a televíziókra szánt Flash Player

Smart home

Elkészült a televíziókra szánt Flash Player

Az Adobe tovább akar terjeszkedni az egyéb szórakoztató-elektronikai eszközök piacán, most mutatta be a televíziók, set-top boxok, és Blu-ray lejátszók világában használható Flash animáció megjelenítő alkalmazását.

A szoftvert Flash Platform for the Digital Home névre keresztelték, és a lapkagyártók számára már elérhető, a cégek beépíthetik termékeikbe. Az első ezzel szerelt televíziók várhatóan az év végén érkeznek, mondta el Anup Murarka a cég technológiai stratégia igazgatója.

Az Adobe teljes mértékben uralja az online videó és animáció megjelenítés piacát. Az interneten található klipek 80 százalékát a Flash Playerrel jelenítik meg, az Adobe szerint. Amennyiben a Flash integrálva lesz az internetezésre alkalmas televíziókba, akkor böngésző nélkül is lehetővé válik a videók nézegetése, írta meg a Bloomberg.

Az Intel, a Sigma, és a Broadcom már támogatja formátumot, és az olyan médiacégek, mint a Comcast, a Disney, vagy a Netflix is tervezik használni az új technológiát. A Flash jelenleg a világ számítógépeinek 98 százalékára van telepítve.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu