Connect with us

Hirdetés

technokrata

Budapest Game Show októberben!

Smart home

Budapest Game Show októberben!

Idén is megrendezésre kerül a Budapest Game Show. Bemutatkoznak az őszi-téli szezon legújabb videójátékai. Előadások, nyereményjátékok, versenyek és premier előtti játék tesztelés reggeltől estig október 25-én.

Idén második alkalommal rendezik meg a Budapest Game Show-t. 2008. október 25-én, szombaton a Millenáris Tetátrum (Millenáris Park) reggel 9-től tucatnyi virtuális világnak ad otthont egészen 20:00-ig. Az egész napos rendezvényen ingyenesen vehet részt minden videójáték-őrült.

A Budapest Game Show-n bemutatkoznak a 2008-as őszi-téli szezon legújabb és legfontosabb játékai. Nyereményjátékokon és versenyeken mindenki kipróbálhatja magát. A színpadon a hazai gaming újságírás ismert alakjai mutatják be a rég várt játékokat. Akinek pedig ez sem elég, az a kiállított Xbox 360 konzolokon és számítógépen kipróbálhatja kedvenc játékát.

A játékos kedvű látogató az elsők között rúghatja a virtuális labdát a FIFA’09-es verziójával vagy épp a Need For Speed Undercover-t csodálhatják Magyarországon először.

A Budapest Game Show 2008 játékai:

Microsoft, Xbox 360: Fable2, Gears of war 2, Lips, Banjo-Kazooi Nuts & Bolts, You are in the movies

Electronic Arts: Dead Space, Mirror’s Edge, Need For Speed Undercover, Fifa’09, Warhammer Age Of Reckoning, C&C Red Alert

CD projekt: Moto GP’08, Tomb Raider Underworld, Stalker Clear Sky, Pure

An-Tec Kft: Call of Duty: World at War, Guitar Hero: World Tour, James Bond: Quantum of Solace, Star Wars: Force Unleashed, Far Cry2.

További kiállítók: Asus, Basys, Symantec, Windows Mobile, EA Mobile



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés